Google, İngilizce Öğrenmeyi Kolaylaştırıyor: "Konuşma Pratiği" Özelliği Yolda!

Google, İngilizce öğrenmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştıracak yeni "Konuşma Pratiği" özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Google İngilizce Öğrenmeyi Kolaylaştırıyor: "Konuşma Pratiği" Özelliği Yolda!

Doğrudan yüz yüze olmadan İngilizce konuşma pratiği yapmakta zorlanıyorsanız Google, Search Labs aracılığıyla bu soruna yepyeni bir çözüm getirmeye hazırlanıyor.

Ortaya çıkan bu yeni gelişme, yeni bir konuşma pratiği yoluyla İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olmak için üretken yapay zekâyı kullanıyor.

Yeni Konuşma Pratiği Özelliği Nasıl Kullanılır?

Speaking Practice (Konuşma Pratiği) adı verilen bu yeni özelliğe erişmek için kullanıcıların öncelikle Google Arama uygulaması ayarlarında Search Labs (Arama Laboratuvarları) seçeneğini etkinleştirmeleri gerekiyor.

Etkinleştirdikten sonra özelliğin içindeki "Bir örnek deneyin" seçeneğine tıklayarak Konuşma Pratiği özelliğini bulabilirsiniz. Alternatif olarak Android cihazınızda Google Arama'yı kullanarak İngilizce'ye veya İngilizce'den çeviri yaparak da bu özelliğe erişebilirsiniz.

Konuşma Pratiği özelliği şu anda Arjantin, Kolombiya, Hindistan, Endonezya, Meksika ve Venezuela'da test ediliyor. Çok yakında Google'ın özelliği tüm bölgelerde kullanıma açması bekleniyor. Google son olarak üretken yapay zekânın hâlâ geliştirilme aşamasında olduğunu, bu nedenle özelliğin kalitesinin ve kullanılabilirliğinin değişebileceğini belirtiyor.

Google I/O Öncesinde Pixel 8A'dan Yeni Detaylar: Render Görüntüleri Ortaya Çıktı!
TEKNOLOJİ

Google I/O Öncesinde Pixel 8A'dan Yeni Detaylar: Render Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Google I/O'ya ve Google'ın Pixel 8a'yı ve tüm ayrıntılarını resmileştireceği etkinliğe sadece birkaç hafta kaldı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR