Samsung Galaxy S25 Bekleyenleri Üzecek Bir İddia Ortaya Atıldı!

Samsung'un sıradaki serisine ait Galaxy S25 Ultra modeli için bekleyenleri üzecek bir iddia ortaya atıldı. Peki beklentiler ne yönde olmalı? İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un, Galaxy S25 serisinde Exynos 2500 işlemci kullanacağına dair iddialar paylaşılmaya başlanmıştı. Birçok Samsung kullanıcısını heyecanlandıran bu iddiadan sonra öönümüzdeki sene tanıtılması beklenen seriye dair yeni detaylar belirginleşmeye başladı.

Yeni gelen iddialara göre Galaxy S25 serisinin Ultra modelinin pil kapasitesinde bir değişiklik veya artış olmayacak. Galaxy S21'den bugüne kadar olan 5000 mAh'lık batarya gücü yeni gelecek seride de aynı şekilde olacak. Aynı durum hızlı şarj desteği için de geçerli olacak.

Galaxy S25 Ultra Hakkında Yeni İddialar

Sawyer Galox adlı bir X kullanıcının paylaştığı tweette, Samsung'un ilk aşamada S25 Ultra için planladığı ancak maliyetleri şu an daha düşük seviyede tutmak için bu plandan vazgeçtiğini söylüyor.

Ancak ilerleyen dönemde, bir sonraki Galaxy S26 serisindeki Ultra modeli için daha yüksek şarj hızı ve batarya kapasitesine çıkmak için çalışılacağını belirtiyor. Yani bu paylaşımdan anlayacağımız, Samsung'un harcamalarında biraz kısıtlamaya gittiği ve planlarını bir sonraki seneye sarkıttığı yönünde.

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra modellerinden oluşan Samsung Galaxy S24 serisi özellikleri ile öne çıkıyor.

Eğer geçtiğimiz hafta ortaya atılan işlemci iddiaları doğruysa, Samsung bu işlemci gücü sayesinde Galaxy S25 amiral gemisi serisi sayesinde marjlarını koruyabilir. Bu da ilerleyen dönemde yeni serilerde daha güçlü batarya ve şarj hızına erişmeyi kolaylaştırabilir.