Tinder’ın Yeni Abonelik Fiyatı Dudak Uçuklatıyor: Aylık 500 Dolar!

Yeni gelen habere göre Tinder'da yalnızca mankenlerin kullanabildiği Tinder Select özelliği artık herkese açıldı. İşte ayrıntılar!

Tinder, iOS ve Android platformları için geliştirilen bir arkadaşlık uygulaması. Dünyanın en çok kullanılan randevu uygulaması Tinder'ın Select üyeliğini tüm kullanıcılara açtı. Bu üyelik şimdiye kadar yalnızca ünlü isimler ve mankenler tarafından kullanılabiliyordu.

Tinder Select üyeliğinin kullanabilmek için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Bu şartları yerine getirip üyeliği alan kullanıcılar, profillerini daha çok kişiyle paylaşma şansını yakalayacak.

Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Tinder Select üyeliğini kullanmak isteyen kullanıcılar uygulamaya aylık 499 dolar ödemek zorunda kalacak. Bu Türkiye'deki kura göre şu anda 14.518,11 Türk lirasına denk geliyor. Kullanıcıların bu fiyatı karşılaması da yeterli değil, üyeliğin bazı koşulları var.

Tinder Select üyeliğine sahip olmanız için uygulamadaki en aktif %1 üye oranının içinde olmanız gerekiyor. Bununla da kalmayıp profilinizi bazı bilgilerle doldurmanız gerekiyor. Örneğin, profilinizde en az 4 adet fotoğrafınız olmalı.

Üyeliğin diğer koşulları ise en az 5 farklı ilgi alanına sahip olmanız ve profilinizi doğrulamış olmanız. Ayrıca biyografinize en az 15 karakterlik bir açıklama yazmanız ve ilişki amacınızı belirten ifadeleri kullanmanız gerekiyor. Tüm bunları yaptıktan sonra Tinder SELECT'e başvuruda bulunabiliyorsunuz. Ardından Tinder ekibi hesap detaylarını gözden geçirerek bu ayrıcalığı sağlayıp sağlamayacaklarına karar veriyor.

Artık Eşleşmeden Mesaj Gönderebilecek!

Tinder Select üyeliği her ne kadar herkese açılmış gibi gözükse de uygulamanın koyduğu şartlar sebebiyle tüm kullanıcılar şimdilik üye sahibi olamayabilir.

Ancak bu şartları yerine getiren kullanıcılar, Gold ve Platinum üyeliklerine sahip olmasalar bile Tinder Select üyeliği sayesinde profillerinin daha çok görüntülenmesini sağlayacak.

İşte Tinder Select'in Özellikleri:

  • SELECT aboneleri, profilinde özel bir SELECT rozeti kullanabilirler.
  • Bu üyelik, sınırlı bir kullanıcı kitlesine sunulur, böylece daha özel bir deneyim yaşatır.
  • Kullanıcılar, yeni özellikleri diğerlerinden önce deneme fırsatına sahip olurlar.
  • Kullanıcılar, haftada iki kez eşleşme yaşamadan birine mesaj gönderebilirler.
  • Kullanıcılar, Tinder'ın en popüler profillerini inceleyebilir ve bu profiller kendileri için daha belirgin hale gelir.
  • Beğenilen kişiler, Gold veya Platinum abonesi olmasalar bile kullanıcının profilini Gold Eşleşme tablosunda açıkça görebilirler.

En Popüler Arkadaş Bulma ve Sohbet Uygulamaları - 2024
MOBİL

En Popüler Arkadaş Bulma ve Sohbet Uygulamaları - 2024

Arkadaş bulma ve sohbet uygulamaları neler sorusunun yanıtını merak eden kişiler için popüler hizmetlerin yer aldığı bir liste hazırladık.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle aşağıdaki kutucuktan paylaşabilirsiniz.