Hareketli Duvar Kağıtları

Hareketli Duvar Kağıtları

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 53,973
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Apalon

Android telefon ve tabletinizde en güzel hareketli arkaplan resimlerine ulaşmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android akıllı telefonunuzun arkaplan resimlerinden artık sıkıldıysanız siz de bir alternatif arıyorsunuz demektir. Bunun için kullanabileceğiniz pek çok farklı resim olsa da hareketli arkaplanların çok daha çekici olduğu kesin. Bu resim uygulamalarının pek çoğu ise ücretli ve bu nedenle kullanıcılar mağdur olabiliyorlar. Ücretsiz olarak Android kullanıcılarına sunulan Hareketli Duvar Kağıtları apk indir rengarenk içerikleri ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Hemen hemen her kategoride kullanıcılarına duvar kağıtları sunan uygulama, ücretsiz olarak indirilip kullanılıyor.

Hareketli Duvar Kağıtları Apk Özellikleri

  • Ücretsiz kullanım,
  • Android sürüm,
  • Farklı duvar kağıtı seçenekleri,
  • Kaliteli resimler,
  • Android akıllı telefon ve tabletlerde kullanım,

Hareketli Duvar Kağıtları apk yükle uygulaması bir yandan ücretsiz olurken bir yandan da güzel hareketli arkaplanlar sunabilen nadir uygulamalardan bir tanesi. Sahip olduğu hareketli resim galerisi sayesinde hem telefonunuz hem de tabletiniz için en güzel arkaplan resimlerini bulabilirsiniz.

Yüksek kaliteli resimler sunan uygulama hem dik hem de yatay olarak resimleri kullanmanıza izin veriyor. Düzenli olarak güncellenmesi sayesinde yeni özellikler ve arkaplanlara da kavuşmanız çok kolay hale geliyor. Eğer daha fazlasını indirmek isterseniz yine uygulama içerisinde gereken seçenekleri bulabilirsiniz.

Bütün popüler akıllı telefon ve tabletler için uyumlu olan uygulamayı kullanırken yavaşlıklar sezerseniz cihazınızın bellek ve diğer donanımlarının yetersizliğini göz önünde bulundurmalısınız. Bu durumda pil ömrünüz de kötü etkileneceği için uygulamayı kullanmamanızı öneriyorum.

Hareketli Duvar Kağıtları Apk İndir

Android platformuna özel olarak geliştirilen Hareketli Duvar Kağıtları apk yükle, ücretsiz yapısı ile kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çeşitli güncellemeler ile adından söz ettiren uygulama kaliteli resimlerine ek olarak titizlikle hazırlanmış, hareketli duvar kağıtlarına ev sahipliği yapıyor. Uygulamayı ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.