HBO, Game of Thrones Korsanlarıyla Aşk - Nefret İlişkisi Yaşıyor

HBO’nun aldığı önlemler Game of Thrones'un korsan indirilmesini engelleyemiyor.

HBO, Game of Thrones Korsanlarıyla Aşk - Nefret İlişkisi Yaşıyor

HBO’nun fenomen dizisi Game of Thrones’un 6’ıncı bölümü, 3 milyon 220 bin defa korsan olarak indirildi. HBO’nun aldığı tüm önlemler dev TV yapımcısının işine hiç yaramadı. Zarara giren HBO, yine de sessiz bir mutluluk da yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Game of Thrones’un beşinci sezon 6’ıncı bölümü App Store’da da 24 saat içinde 3.5 milyon kere indirildi. Paralı izleme seçeneği son derece olumlu rakamlara ulaşan HBO’nun ünlü dizisi maalesef aynı oranda da korsan olarak indiriliyor.

App Store’da 3.5 milyon kere izlenen Game of Thrones, torrent sitelerinden de korsan olarak 3 milyon 220 bin kere indirilmiş görünüyor. Üstelik bu rakam da 24 saatlik bir süreci kapsıyor. HBO aldığı tüm önlemlere, verdiği tüm uyarılara rağmen Game of Thrones’un korsan olarak indirilmesini engelleyemiyor. Özellikle korsan indirilme sayısı her hafta rekor kıran yapım bu noktada HBO’yu büyük zarara da uğratıyor.

Öte yandan, dizinin milyonlarca kişiye ulaşıyor olması da HBO’yu memnun ediyor. Bu kadar çok izlenen ve talep gören kaliteli bir prodüksiyon yapmış olmanın da haklı gururunu, gizliden gizliye taşımadığını kimse iddia edemez. HBO bu noktada mutlaka yeni üyelikler de ediniyor. Korsan indirilmiş Game of Thrones bölümleri bir nevi HBO viral reklamı olarak da algılanıyor. 

Game of Thrones Ejderhalarının Sırları

HBO, Korsan Game of Thrones İndirenlere Uyarı Mektubu Gönderdi

Korsanlar Tahtı Ele Geçirdiler, Game of Thrones'un İlk 4 Bölümü Sızdırıldı

YORUMLAR