HyperCam

HyperCam

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,154,336
  • DOSYA BOYUTU 2.65 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Hyperionics Technology LLC

HyperCam kullanarak ekranınızdaki görüntüyü video olarak kaydedebilirsiniz

HyperCam kullanacılara ekranlarında yer alan görüntüyü video olarak kaydetme imkanı sunan ücretsiz bir ekran görüntüsü kaydetme programıdır.

Günlük bilgisayar kullanımlarımızda veya iş hayatımızda ekran videosu kaydetme işlemine farklı sebeplerden ötürü ihtiyaç duyabiliyoruz. Bazen arkadaşlarımıza bir programın veya internet hizmetinin kullanımını anlatmak için, bazen bloglarımıza ekleyeceğimiz rehber videolar için bazen de iş toplantılarımızda yapacağımız sunumlar için ekran videosu çekme işlemini gerçekleştirmek durumundayız. İşte bu gibi ihtiyaçları karşılayabilmek için HyperCam ekran yakalama yazılımını ücretsiz olarak kullanabiliriz.

HyperCam ekran kaydı için farklı seçenekler sunmaktadır. Dilersek ekranın belli bir bölümünün videosunu, dilersek belli pencerelerin içerisinde yer alan görüntüleri program aracılığıyla kaydedebiliyoruz. AVI formatında video kaydı yapan program bize çekeceğimiz videonun kalite ve sıkıştırma ayarlarını yapabilme imkanı sunuyor. Program videoları kaydederken mikrofon ile yapacağımız ses kayıtlarını da videolara ekleyebiliyor.

HyperCam kullanışlı video düzenleme seçeneklerini de içinde barındırıyor. Program ile çektiğimiz videolara metinler, işaretler ve ekran notları ekleyebiliyoruz ve bu sayede sunumlarımızı ve rehber videolarımızı anlatım açısından güçlendirebiliyoruz. Eğer videolarınızda fare imlecinin görüntülenmesini veya görüntülenmemesini isterseniz programın ayarlarından fare imleci kaydı açılıp kapatılabiliniyor.

Program video kayıtları için kullanacağımız kısayol tuşlarını yapılandırmamıza da imkan tanıyor. Eğer boş disk alanı konusunda sıkıntı yaşıyorsanız programla videoların depolanacağı dosya konumunu da belirleyebilirsiniz.