iPhone 6S'i Unutun, iPhone 7 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İddialara göre, Apple, iPhone 6s çıkarmayacak ve 25 Eylül’de doğrudan iPhone 7’yi tanıtacak.

iPhone 6S'i Unutun, iPhone 7 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İnternete düşen iddialara göre Apple, iPhone 6s çıkarmayacak ve 25 Eylül’de doğrudan iPhone 7’yi tanıtacak. iPhone 7’inin yeni özellikleri de sızdırıldı.

Apple’ın iPhone 6s modelini atlayarak, 25 Eylül’de doğrudan iPhone 7’yi tanıtacağı konuşuluyor. iPhone 7, tıpkı iPhone 6 sersinde olduğu gibi iki farklı ebatta tanıtılacak ve bu cihazlar tamamen alüminyum gövdeden oluşacak. Bu özelliği iPhone 7'yi diğer iPhone’lardan daha dayanıklı kılacak. iPhone 7’nin toz ve su geçirmeyeceği de konuşuluyor.

Boyut olarak iPhone 7 cihazlar iPhone 6’lardan biraz daha büyük olacaklar. iPhone 7’de “home” tuşunun olmayacağı da konuşuluyor. Bu tuş yerine sadece parmak izi sensörü kullanılacak. Ancak bu henüz çok da net değil. Konuyla ilgili olarak Apple'ın Yeni Kararı iPhone Tutkunlarını İkiye Böldü, İtirazlar Yükseliyor haberimize göz atabilirsiniz.

iPhone 7 kamerası, şimdiye kadar Apple’ın kullandığı tüm kamera donanımından farklı olacak. iPhone 7 kamerası hakkında sızan bilgiler ise şöyle; üç Boyutlu fotoğraf çekme özelliği olacak. LinX firmasının geliştireceği kamera, 3B efekti vererek fotoğraf çekmemize olanak tanıyacak. Böylelikle fotoğraflarda daha canlı ve derinliğe sahip görüntüler elde edilecek. Çiift lensle geleceği konuşulan kamera, DSLR kameralarla aynı kalitede fotoğraflar çekebilecek. Çift lensin Sony tarafından üretileceği, ancak cihaza montajının yine LinX tarafından yapılacağı söyleniyor.

iPhone 7’de mutlaka Force Touch teknolojisi olacak. Bu teknoloji ekrana basma süresini ve şiddetini farklı olarak değerlendirerek ona göre uygulamaları yönetebiliyor.

iPhone 7 25 Eylül’de iOS 9 işletim sistemiyle çıkacak ve A8X işlemci kullanacak. Bu işlemcinin iPhone 7’yi yüzde 40 daha hızlandıracağı konuşuluyor. 

iPhone 7'nin 7 Özelliği Hakkında Uzman Görüşleri

Yeni Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Boy Gösterdi

YORUMLAR