Jon Snow Call of Duty'e Transfer Oldu

Game of Thrones'da Jon Snow karakterini oynayan Kit Harington'ın Call of Duty: Infinite Warfare'de rol alacağı açıklandı.

Jon Snow Call of Duty'e Transfer Oldu

Activision, yeni Call of Duty için çalışmalarını sürdürürken, Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini oynayan Kit Harington'ın Call of Duty: Infinite Warfare'de rol alacağı açıklandı. 

Call of Duty yıllardır bir çıkmaz sokakta ilerlemeye çalışıyor. Her yıl zaman çizelgesinde biraz daha ileriye giden Call of Duty oyunları, oyuncuların isteklerini karşılayamadığı gibi yeterli heyecanı da sağlayamıyor. Hele Battlefield 1 gibi bir oyunun duyurulduğu 2016'da, bir Call of Duty oyunu olmaktan çok uzak görünen Infinite Warfare'in duyurulması, seriye olan ilgiliyi bir hayli düşürmüş durumda. Activision ise Jon Snow ile bu ilgiyi tekrar yükseltmenin peşinde.

Game of Thrones'un muhteşem sezon finalinin yayınlandığı gün, resmi Call of Duty Facebook sayfasından, Kit Harington'ın Infinite Warfare'da rol alacağı açıklandı. Uzayda geçecek oyunda, Olympus Mons isimli uzay gemisinin amirali rolünün Harington tarafından oynanacağı duyuruldu ve oyuncunun motion capture sırasında çekilmiş görüntüleri yayınlandı. Ünlü oyuncunun kötü bir karakter oynayacağı da ilk bilgiler arasında yer aldı.

Yayınlanan görüntülerde, Harington'ı bir uzay giysisinde göremiyoruz; ancak vücudunun ve yüzünün bilgisayar ortamına aktarıldığı anları gözlemleyebiliyoruz. Ayrıca son fotoğrafta, oyunun senaristlerinden bir tanesiyle konuştuğu anlar da yine yakalanan kareler arasında. 

Call of Duty: Modern Warfare Trilogy Sadece PS3 ve Xbox 360 İçin Çıkıyor

Call of Duty: Infinite Warfare İçin İlk Video Geldi

Call of Duty: Infinite Warfare Çıkış Tarihi ve İçeriği Güzel Bir Sürprizle Belli Oldu

YORUMLAR