Just Cause 3

Just Cause 3

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 9,054
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Avalanche Studios

Just Cause 3 yüksek kaliteli grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur

Just Cause 3 sunduğu çılgın aksiyon seviyesi ile GTA gibi açık dünya tabanlı aksiyon oyunlarına yeni bir bakış açısı getiren Just Cause serisinin son oyunu.

Serinin önceki oyunlarında kahramanımız Rico Rodriguez politik olarak çalkantılı bölgelere seyahat etmiş, bir yandan kendi görevlerini tamamlamaya çalışırken diğer yandan da bu politik çalkantılara son vermeye çalışarak diktatörler ve baskıcı rejimleriyle savaşmıştı. Just Cause 3'te de kahramanımız Rico alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Bu sefer Akdeniz'e yolculuk ediyoruz ve kurgu bir Akdeniz ada ülkesi olan Medici'ye konuk oluyoruz. Oyunumuzun baş kötüsü olan diktatör General Di Ravello güce karşı duyduğu bastırılamaz açlığı nedeniyle insanları ezmekten ve halkı üzerinde baskı kurmaktan kaçınmıyor. Rico Rodriguez ise bu duruma bir son vermek için yine silahlarını ve ona savaşta yardımcı olan teknolojik ekipmanlarını kuşanıyor ve bizi de maceraya davet ediyor. 

Just Cause 3'ün GTA 5 gibi oyunlardan en büyük farkı oyunun gerçekliğin dozunu azaltarak aksiyonun dozunu artırması. Just Cause 3'te wingsuit gibi araçları kullanabiliyor, helikopterlere kancalı halatımızla asılarak yolculuk edebiliyor ve seyir halindeki uçaklara tırmanarak kanatları üzerinde adrenalin dolu anlar yaşayabiliyoruz. Düşman üslerine tek kişilik bir ordu olarak dalıp etrafta patlamalar yaşanırken görevimizi tamamlayıp kararlı bir şekilde yürüyerek olay yerinden uzaklaşabiliyoruz. Oyun içinde arabalar, motorlar, sürat tekneleri, tanklar, helikopterler ve uçaklar gibi kara, hava ve deniz araçlarını kullanabiliyoruz.

Just Cause 3 şu ana kadar yayınlanmış Just Cause oyunları arasında en geniş açık dünyaya sahip olan oyun. Akdeniz adaları üzerinde yolculuk ederken denizin, kumsalların ve coğrafi güzelliklerin görünümü büyüleyici bir etki bırakıyor. Oyunun yüksek grafik kalitesi Just Cause 3 oynamanız için önemli bir sebep.

Just Cause 3: WingSuit Experience ile oyunun geçtiği dünya üzerinde 360 derecelik bakış açısıyla bir gezinti yapabilirsiniz: