Kodak'ın Yeni Telefonu Ektra Resmi Olarak Tanıtıldı

Kodak'ın yeni telefonu Ektra resmi olarak tanıtıldı ve cihazın teknik özellikleri belli oldu.

Kodak'ın Yeni Telefonu Ektra Resmi Olarak Tanıtıldı

Kodak'ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve teknik özelliklerini sır gibi sakladığı yeni telefonu Kodak Ektra resmi olarak tanıtıldı. Android işletim sistemi ile çalışan Kodak'ın yeni telefonu Ektra, fotoğraf sverlere farklı tecrübeler vaat ediyor.

 Cihaz aslında oldukça tanıdık bir tasarıma sahip. Çünkü Kodak eski fotoğraf makinesini akıllaştırdı ve Kodak Ektra isimli telefona dönüştürdü.

Kodak Ektra suni deri ile tasarlandı!

Kodak'ın Ektra ismini taşıyan yeni telefonu suni deri ile tasarlandı. Telefon bu sayede kullanıcıların elinde oldukça şık gözükecek ve eller terlediği zaman kayma sıkıntısı yaşatmayacak. Tasarımda kullanılan derinin dışında kamera da oldukça ön plana çıkıyor. Kodak Ektra'da yüksek çözünürlüklerde çekim yapabilen kocaman bir kamera yer almakta. Bu kamera sayesinde yakınlaştırma ve yüksek kalitedeki çekim gibi işlemlerinizi sorunsuz olarak yapabilirsiniz.

Ektra yüksek çözünürlüklerde çekimler yapacak

Kodak Ektra'yı her ne kadar bir fotoğraf şirketi üretse de kamera lenslerinde başka şirket tercih edilmiş. Ektra'nın 21 MP'lik arka kamerası Sony imzası taşıyor. Sony tarafından geliştirilen lenste gece video çekme ve optik sabitleme özellikleri ön plana çıkmakta. Gece fotoğraf çekmeyi sevenler için ise Ektra'da çift flaş teknolojisi bulunuyor. Ön kameraya önem verenler için ise, Kodak telefonuna 13 MP'lik bir ön kamera yerleştirmiş.

MediaTek Helio X20 işlemcisiyle çalışan Ektra, 3 GB RAM ve 3.000 mAh'lik bir bataryaya sahip. Ektra'da fotoğraf depolamak isteyenler için ise, Kodak 32 GB'lık dahili hafıza sunmakta. Kodak Ektra'nın ekran boyutu ise oldukça ideal. 5.5 inç boyutunda ve 1080x1920 çözünürlüğünde olan Ektra'nın ekranı kullanıcılarını oldukça memnun edecek.

Kodak Ektra çıkış tarihi ve fiyatı

Kodak Ektra, 2016'nın sonlarına doğru 449 pound'luk bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Kodak'ın yeni telefonu Ektra tüm dünya pazarına açılmayacağı için kısıtlı bir üretim miktarına sahip.

Kodak Yeni Bir Akıllı Telefon Üretti

Bunları Kim Alıyor Diyeceğiniz Birbirinden İlginç 10 Telefon

YORUMLAR