LG G4, Kamerası İle Bizleri Büyüleyecek!

LG'nin 29 Nisan'da tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli G4, kamerası ile büyüleyecek!

LG G4, Kamerası İle Bizleri Büyüleyecek!

LG’nin 29 Nisan günü İstanbul dahil 5 ülkede eş zamanlı olarak düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ün en çok konuşulacak özelliği belli oldu. Güney Koreli dev teknoloji şirketi yeni tepe modelinin kamerasına oldukça güveniyor olacak ki cihazı profesyonel fotoğrafçı Colby Brown’a emanet etmiş. İşte profesyonel ellerle çekilmiş o enfes fotoğraflar ve Colby Brown’ın ağzından LG G4’ün kamerasının yetenekleri.

Fiyat ve performans ürünü LG G2 akıllı telefon modeli ile pazarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran LG, bu başarısını katlayarak yeni tepe modeli G4’e taşımak istiyor. “Harikayı gör, harikayı hisset” sloganı ile yeni cihazını hem YouTube hem de sosyal medya hesabı üzerinden tanıtarak LG hayranlarını heyecanlandıran şirket son olarak cihazın kamerasının ne kadar etkili olduğunu göstermek amacıyla Colby Brown ile anlaşmış. Seyahatleri esnasında çektiği göz alıcı doğa fotoğrafları ile ünlenen Colby Brown’a göre LG G4’ün kamerası açık ve kapalı ortamda bulunduğumuzu otomatik olarak algılayarak süper renk doğruluğu sunacak. Ayrıca manuel modda sunulan seçenekler sayesinde deklanşör hızı ve beyaz dengesini istenilen şekilde ayarlamak mümkün olacak. Öte yandan f/1.8 diyafram açıklığı düşük ışık koşullarında daha parlak ve daha az parazitli görüntüler elde etmemize imkan tanıyacak.

Uzun lafın kısası Colby Brown’ın sözlerine göre LG G4’ün en çok üzerinde konuşacağımız teknik özelliği geliştirilmiş 16 megapiksel, f/1.8 diyafram açıklığına sahip arka kamerası olacak. Lafı daha fazla uzatmadan ünlü fotoğrafçının G4 ile çektiği enfes fotoğrafları ve cihazın kamerası hakkındaki görüşlerini içeren videoyu paylaşıyoruz.

LG G4'ün Kamerasını Ünlü Fotoğrafçı Colby Brown Test Etti
MOBİL

LG G4'ün Kamerasını Ünlü Fotoğrafçı Colby Brown Test Etti

LG'nin 29 Nisan günü İstanbul, Londra, Paris, New York, Seul ve Singapur'da eş zamanlı olarak düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı amiral gemisi akıllı telefon modeli LG G4'ün öne çıkan özelliklerinden birisi de geliştirilmiş 16 megapiksel, f/1.

LG G4 Bir Tanıtım Videosu Yayınladı: Farklı Bir Telefona Hazır mıyız?

YORUMLAR