LG G4 Tanıtıldı: Amiral Gemisi Gözleri Kamaştırdı

LG G4 New York'ta basın tanıtımınına çıktı, geri dönüşler oldukça olumlu.

LG G4 Tanıtıldı: Amiral Gemisi Gözleri Kamaştırdı

New York’ta LG G4 tanıtıldı. LG’nin amiral gemisi basınla ilk kez bugün New York'ta karşı kaşıya gelmiş oldu. Oldukça göz dolduran bir cihaz olan LG G4 ekran özellikleri ve kamerasıyla öne çıkıyor. 

Bildiklerimizi tekrar gözden geçirelim, şimdiye kadar konuştuklarımızdan farklı bir gelişme yok. LG G4 cephesinde. Snapdragon Qualcomm 808 işlemci, 3 GB RAM, 16 MP kamera cihazın önceden bildiğimiz özellikleriydi. Ancak telefonun gerçekten güzel ve alımlı durduğu artık kesin bir bilgi. 

Sırtının deri ya da metalik seçimleri iki farklı tasarımmış havası verse de LG G4 her iki şekilde de hoş görünüyor. Karamel renkli deri kaplaması ve derin siyah metalik sırtı arasında seçim yapmakta zorlanabiliriz.

LG G4, dört farklı renkte tanıtıldı New York’ta; bej, siyah, gök mavisi ve sarı. LG G4 için yaza özel başka aksesuarlar hazırladığı müjdesini de verildi. LG G4’ün diğer LG serilerinden oldukça hafif ve ince olduğu da gözden kaçmadı.

DCI renk standartlarına uyum sağlayan Quantum IPS 4K ekran gerçekten etkileyici bir görüntü sunuyor. Bunu da basın mensupları gözleriyle tecrübe etmiş oldular. LG G4'te QHD ekranın renk paletinin standart renk sayısı yüzde 120 artırıldığı için yüzde 120 daha net ve daha canlı renkler tecrübe edilebiliyor.

LG G4’ün kamerası objelerin açık veya kapalı ortamda bulunduğunu otomatik olarak algılayabiliyor. Bunu New York’taki tanıtımda da tecrübe edildi. Renk doğrulaması tanıtıma katılanlar tarafından "süper" olarak onay aldı. Bunun yanı sıra manuel modda sunulan seçenekler sayesinde deklanşör hızı ve beyaz dengesini istenilen şekilde ayarlamak LG G4’te mümkün olabiliyor. Öte yandan f/1.8 diyafram açıklığı düşük ışık koşullarında daha parlak ve daha az parazitli görüntüler elde etmeye imkan tanıyor. LG G4 16 megapiksel, f/1.8 diyafram açıklığına sahip arka kamerası bir süre kendinden söz ettireceğe benziyor.

İşte New York basın tanıtımının hemen ardından Android akıllı telefon otoritelerinin telefon hakkındaki görüşleri:

LG'nin Yeni Amiral Gemisi G4 Hayal Kırıklığı Yaratabilir

LG G4 Resmi Facebook Sayfasında da Güncellendi

LG G4 Bir Samsung Galaxy S6 Serisi Alternatifi Olabilir mi?

YORUMLAR