Mafia 3 Yeni Oynanış Videosuyla Karşımızda!

Açık dünya tabanlı aksiyon oyunları denilince GTA ile birlikte akla gelen en önemli oyun serilerinden olan Mafia serisinin son oyunu Mafia 3 geçtiğimiz sene bize yüzünü göstermişti.

Mafia 3 Yeni Oynanış Videosuyla Karşımızda!

Açık dünya tabanlı aksiyon oyunları denilince GTA ile birlikte akla gelen en önemli oyun serilerinden olan Mafia serisinin son oyunu Mafia 3 geçtiğimiz sene bize yüzünü göstermişti. Birkaç gün önce oyunun yayıncısı 2K Games, Mafia 3 için hikaye odaklı yeni bir video yayınlamıştı. Bu videonun içerisinde yer alan dramatik sahneler haricindeki özel noktası ise videonun sonunda Mafia 3 çıkış tarihinin duyuruluyor oluşuydu.

Mafia 3'ün ne zaman çıkacağını öğrendiğimiz bu videonun ardından yeni bir uzun Mafia 3 oynanış videosu yayınlandı.

Yeni Oynanış Videosunda Mafia 3'ün Açık Dünyası ile İlgili Yeni Detaylar Var

Yayınlanan yeni video bize Mafia 3'te karşımıza çıkacak olan ve bizi 1960'lı yıllarında sonlarına konuk edecek oyun dünyasını tanıtıyor ve bu dünyada neler yapabileceğimizi anlatıyor. Hatırlanacağı üzere serinin bir önceki oyunu Mafia 2'de de bir açık dünya mevcuttu; fakat bu dünyada sadece hikaye odaklı görevler yapabiliyorduk. Mafia 3'te ise ana hikaye örgüsünün haricinde alternatif görevler de bizi bekliyor. Videoda görevleri farklı yollarla tamamlayabileceğimize de değiniliyor. Oyuncular gizlice veya etrafa mermi yağdırarak görevleri tamamlayabilecekler. Ayrıca kahramanımız Lincoln'e oyunda ilerledikçe yeni yetenekler kazandırabileceğiz. Özel bir yetenek ağacı üzerinden uzmanlaşmak istediğimiz yetenekleri seçip kendi oyun stilimizi yaratabileceğiz.

7 Ekim'de çıkış yapacak Mafia 3'e bu bağlantıyı kullanarak ön sipariş verebilirsiniz:

Mafia 3'ün Oynanış Süresi Bir Hayli Uzun Olacak

Yeni Fragmanıyla Birlikte Mafia 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

YORUMLAR