MakeUp Pilot

MakeUp Pilot

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 170,164
  • DOSYA BOYUTU 2.85 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Two Pilots

Resimlerinize kolaylıkla, direk ve hızlı bir şekilde makyaj yapmak istiyorsanız, teninizdeki küçük kusurları ortadan kaldırmak için MakeUp Pilot kozmetik kitiniz olarak yanınızda.

MakeUp Pilot fotoğraflarınıza direk olarak makyaj uygulamanıza olanak tanıyan küçük portatif bir yazılım.

Artık fotoğraflarınızda teninizdeki küçük kusurlar, sivilceler gibi istenmeyen görüntü oluşturan sorunları kafanıza takmanıza gerek yok. Mükemmel bir fotoğraf yaratmak istiyorsanız MakeUp Pilot ile makyajsız çekildiğiniz resimlerinize sonradan makyaj uygulayabilirsiniz. Bu program ile herhangi bir fotoğrafınızı mükemmel bir portre haline getirebilir ve arkadaşlarınıza, ailenize göndermek üzere saklayabilirsiniz.

MakeUp Pilot sayesinde göz rengi değiştirme, cilt üzerindeki pürüzleri giderme, dudak rengini değiştirme, fotoğraflardan gereksiz nesneleri kaldırma gibi işlemleri pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer bir fotoğrafınız üzerinde küçük rötuşlar yapmak isterseniz MakeUp Pilot sizin için vazgeçilmez bir araç olacaktır.

Bu yazılım ile birlikte resimlerinizi olduğundan daha güzel hale getirebileceksiniz!

Fotoğraf Düzeltmesi Yapma:

1. İmleçi kaldırmak istediğiniz bölüm'ün üstüne getirin. 2. Fare tekerleğini veya imleç tuşlarını kullanarak kaldırmak istediğiniz bölümün boyutuna göre imleç boyutunu ayarlayın. 3. Fare tuşuna basarak temizlemek istediğiniz bölümler üstünde imleçi gezdirin ve istemediğiniz görüntülerden kurtulun.