Maxthon

Maxthon

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 203,524
  • DOSYA BOYUTU 46.04 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Maxthon International

Alternatif web tarayıcısı Maxthon, güçlü özellikleriyle internet işlemlerinizi kolaylaştırıyor.

Maxthon web tarayıcısı tüm kullanıcılar için tasarlanmış güçlü bir sekmeli internet gezgini. Tüm temel gezinti fonksiyonlarının yanında Maxthon Browser sizlere internet sörf deneyiminizi geliştirecek bir çok zengin özellik sunuyor. Oldukça hızlı ve basit bir kullanım sunan Maxthon Windows platformunda ilgiyle kullanılıyor.

Maxthon size rahat, eğlenceli ve kişisel web deneyimi yaşatacak tüm güzel özellikleri içererek geliyor. Maxthon, eski sürümlere göre daha fazla benzersiz özelliklere sahip. İçerik filtresi desteği bulunduran reklam engelleyici, internet üzerinden video/mp3 gibi dosyaların indirmenin en kolay hale getirildiği indirme yöneticisi gibi özellikler günlük ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanmış. Web sayfalarında gezerken sadece yakalamak ve indirmek istediğiniz dosya türünü belirliyorsunuz ve tarayıcı sizin için gizli dosyaları bile buluyor.

Maxthon Özellikleri

Anti-Freeze
Gezinti sırasında tarayıcılarda donmalar meydana gelebilir. Maxthon'un donmaları ve kitlenmeleri engelleyen özelliği ile internet gezileri daha akıcı bir şekil alıyor.
 
Sekmeli Gezinti
Tüm web sayfaları yeni pencere yerine ana pencerenin içerisinde sekmeler halinde açılıyor ve böylece daha kolay bir ulaşım sağlanmış oluyor. Sağ tıklama menüsü üzerinde de nerdeyse tüm ortak işlemleri bulmanızda mümkün. Gelişmiş bu özellik tüm sekmeleri kapatma, tüm sekmeleri yenileme ve sekme kilitme gibi birçok kullanışlı seçenekte barındırıyor.
 
Mouse Gestures (Fare Kısayolları)
Fare'nin sağ tuşuna basılı tutun ve fare hareketleriyle tarayıcı özellikleri olan Geri, İleri, Yenile ve Sekme Kapat gibi komutları uygulayın. İsterseniz kurulum merkezinden kendi fare hareketlerinizi tanımlayabilirsiniz.
 
Magic Fill (Sihirli Doldurma)
İnternet siteleri ve web sayfalarındaki tüm formları Magic Fill özelliği ile tek bir tıklama sayesinde doldurun. Özellik nerdeyse tüm form boşluklarını otomatik olarak hatırlayabiliyor. İsterseniz bulunan bu form verilerinizi başka kullanımlar için kayıtta edebilirsiniz.
 
Screen Capture (Ekran Yakalama)
İsterseniz tüm ekranı, seçili bölgeyi, seçili pencereyi veya sayfa içeriğini resim olarak kaydedebilirsiniz. Hemde bunu ayrı bir programla değil tarayıcınızda bulunan özellikle yapabilirsiniz.
 
Maxthon'un gelişmiş pek çok özelliği internet işlemlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış. Tek tuş ile sayfa veya sayfalar açma, favori internet adresleri ve favorilerin düzenlenmesi isimlendirilmesi, gizliliğinizi sağlamak için gelişmiş proxy ayarları, RSS ve Atom besleyicilerini okumak için Feed desteği, sürükle bırak desteği, Maxthon Smart Acceleration ile internet hızının maksimuma çıkarılması, sürekli ve yeni tehditlere karşı güvenlik güncellemeleri, eklenti ve tema desteği gibi özellikler bunların en başında gelenler.