Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 2,672,379
  • DOSYA BOYUTU 1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Microsoft

Microsoft en çok tercih edilen ofis yazılımı Microsoft Office'in 2010 versiyonunu kullanıcıların beğenisine sundu. Daha hızlı, daha etkili, daha kolay iddialarıyla yola çıkan Office 2010 internetle daha entegre çalışan bu sürümüyle işl

Microsoft Office 2010'un sürümünü yayınlayan Microsoft iş yaşamında en çok tercih edilen yazılımını daha basit, etkili ve hızlı iddialarıyla kullanıcılarla buluşturdu. Sosyal ağlarla iletişime ağırlık veren yeni Office sürümleri gelişime ayak uyduran pratik bir iş yaşamı sağlama hedefinde. Office 2010 indirmek için gideceğiniz sayfada size özel bir anahtar sunuluyor.  Bu sayfa üzerinden giriş yaparak gerekli adımları tamamlamayarak Office 2010 indirme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Microsoft Office 2010'un en önemliği özelliği fikirlerinizi ifade edebileceğiniz ve problemleri çözümleyebileceğiniz diğer insanlarla iletişime geçebilmeniz. Program PC, web veya akıllı telefonlar üzerinden Office belgelerinize istediğiniz yerden ulaşmanızı sağlıyor. Microsoft Office'in diğer bir özelliği belgelerinizi senkronize ederek verimliliği artırması. Bu sayede belgelerinizde hangi platformda değişiklik yaparsanız yapın. Her an değişiklikleri görüntüleyebileceksiniz.

Microsoft Office'in yeni versiyonları çok daha modern olmasına ve çok daha fazla özelliğe saahip olmasına rağmen, Office 2010 hala en popüler ofis paket programlarından bir tanesi. Pek çok kullanıcının severek kullandığı Microsoft Office 2010, sade olması ve kullanım kolaylığı sunması nedeniyle, kullanıcılardan büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Gerek kişisel gerekse iş amaçlı kullanım için bilgisayarlarımızın vazgeçilmez program paketlerinden bir tanesi olan Office 2010 ile dökümanlar, sunumlar,slayt gösterileri ve karma karışık veri tablolarını rahatça hazırlayabiliyorsunuz. İhtiyacınız olan tüm araçları sunan Office 2010 indirmek için aşağıdaki nota dikkat etmeniz gerekiyor.

Not: Microsoft artık Office 2010 için deneme sürümü desteği sunmamaktadır. Bu nedenle "Satın Al" bağlantısı yardımıyla size uygun olabilecek Microsoft Office sürümlerine göz atabilirsiniz.

ARTILAR

Gelişmiş şık arayüz

SkyDrive üzerinden çevrimiçi doküman paylaşımı

PowerPoint video desteği

EKSİLER

Microsoft Live şifresi gerektirir.

Ücretli