Microsoft Ücretsiz Windows 10 İçin Bizi Uyarıyor

Ücretsiz Windows 10 için acele edin

Microsoft Ücretsiz Windows 10 İçin Bizi Uyarıyor

Geçtiğimiz sene Microsoft yeni işletim sistemi Windows 10'u tanıtmış ve yaz aylarında da kullanıcıların beğenisine sunmuştu. 29 Temmuz'da çıkış yapan işletim sistemi Windows 8'in en büyük eksiklerinden olan başlat menüsünü geri getiriyordu ve Windows XP ve Windows 7 kullanıcılarının gönlünü kazanmaya çalışıyordu. Microsoft'un bu işte bir hayli başarılı olduğu da söylenebilir; çünkü Windows 10 dünya üzerindeki bilgisayarlara hızlı bir şekilde yayıldı ve kısa süre içerisinde milyonlarca bilgisayarda kullanılır hale geldi.

Microsoft'un bu başarısının ardında Windows 10'u Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunması da vardı. Fakat Microsoft sunduğu bu fırsatın sonlanacağını bize hatırlatmaya başladı. Yazılım devi yayınladığı son blog yazısında Windows 10 kullanım istatistiklerine değinirken önümüzdeki Temmuz ayının 29'unda, yani Windows 10'un birinci yıl dönümünde, Windows 10'a ücretsiz yükseltme fırsatının sonlanacağından bahsediyor.

Microsoft'un açıkladığı rakamlara göre Windows 10 şu an dünya üzerinde 300 milyon cihaz üzerinde kullanılıyor. Üstelik bu cihazların hepsi de son 28 gün içinde kullanılmış olan aktif cihazlar.

Eğer Windows 10'a geçmeyi düşünüyorsanız acele etmenizde fayda var.

Windows 10'un Pazar Payı Yüzde 14'ü Geçti

YORUMLAR