Microsoft'un Sizi Teperek Uyandırmaktan Beter Eden Alarm Uygulaması Uyanma Problemi Yaşayanları Coşturuyor

Microsoft'un sizi öperek uyandırmasına ne dersiniz?

Microsoft'un Sizi Teperek Uyandırmaktan Beter Eden Alarm Uygulaması Uyanma Problemi Yaşayanları Coşturuyor

Eğer sabahları işe veya okula gitmek için uyanmakta sıkıntı yaşayan bir tanıdığınız varsa Microsoft tarafından geliştirilen Mimicker Alarm adlı bu alarm uygulamasını gizlice Android akıllı telefon veya tabletlerine indirip uyanma süreçlerini videoya çekebilir ve bu videoyla şöhreti yakalayabilirsiniz.

Mimicker Alarm ilk bakışta basit bir alarm uygulaması gibi görünüyor. Uygulama ile saati ve dakikayı belirleyerek birden fazla alarm kurabiliyorsunuz. Fakat uygulama sizi uyandırmakta bir hayli ısrarcı. Mimicker Alarm'ın size hazırladığı küçük ve sevimli oyunları tamamlamadan alarmın çığırmalarını durduramıyor oluşunuz olayı pisleştiriyor. Örnek olarak; Mimicker Alarm çalmaya başlıyor, alarmı susturmak için Android cihazınıza uzanıyorsunuz ve sizden mutlu veya sürpriz olmuş bir surat ifadesiyle bir özçekim çekmeniz isteniyor. Bu işi belirlenen süre içerisinde gerçekleştiremezseniz sizi yeni bir oyun bekliyor. Mimicker Alarm'daki küçük oyunlar bununla da sınırlı değil, kimi zaman matematiksel işlemler çözmeniz, kimi zaman belli bir şey söylemeniz, kimi zamanda çevrenizdeki şeylerden faydalanarak bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Şimdi uyanamayanlar düşünsün!

Mimicker Alarm şu an için maalesef Türkiye'de kullanıma açık değil. Fakat uygulamayı bu yazımızda anlattığımız alternatif yöntemi kullanarak indirebilir ve çalıştırabilirsiniz:

Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

Mimicker Alarm'ı ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

YORUMLAR