Minecraft Story Mode'un 3. Bölümü Yayınlandı

Minecraft: Story Mode'un 3. bölümü Telltale Games tarafından yayınlandı.

Minecraft Story Mode'un 3. Bölümü Yayınlandı

Minecraft: Story Mode, çıkışıyla birlikte tamamen serbest olduğunuz Minecraft dünyasına bambaşka bir bakış açısı getirmişti ve kullanıcıları keyifli bir hikayenin ortasına bırakmıştı. Telltale Games ve Mojang işbirliği ile ortaya konulan Story Mode, böylelikle biraz daha hikaye, senaryo gibi etkenlerin peşinden koşanları kendine çekmeyi başarmıştı.

Tabii ki oyunun bölümler halinde yayınlanacak olması, bu bölümlerinin aralarının ne kadar uzun olacağı konusunda şüpheler de doğurmuştu. Pek çok şirketin oyun bölümlerinin aralarını gereğinden uzun tutabildiğini düşünürsek, bu şüphelerin biraz daha haklı olduğunu söyleyebilirim. Lakin oyuncuları üzmek istemeyen ve onlara vaadedilen şeyleri sunmaya kararlı olan Telltale, Minecraft: Story Mode'un 3. bölümünü de PC, Xbox 360 ve Xbox One için yayınladı.

The Last Place You Look adı altında çıkan 3. bölüm, Jesse'nin Overworld, Nether, the End ve pek çok başka bölgedeki maceralarını konu alıyor. EnderCon esnasında gerçekleşen kötü olaylar neticesinde ekibimiz yine dünyayı kurtarmak için maceraya atılıyor.

Dileyen kullanıcılar Minecraft: Story Mode'un tüm bölümlerini (hepsi çıkmamış olsa da) tek seferde satın alabiliyorlar ya da bölümler yayınlandıkça teker teker de elde edebiliyorlar. Toplamda beş bölümün olacağını bildiğimiz için şimdilik son 2 bölümü bir süre daha bekleyeceğimiz ortada. Ancak Telltale ve Mojang'ın yeni bölümlerin yayınlanması konusundaki hassaslıkları oyuncuların çok beklememesini sağlıyor.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak hem Minecraft'ı indirebilir hem de Minecraft: Story Mode'un Steam sayfasını ziyaret ederek oyunu satın alabilirsiniz.

Minecraft: Story Mode Android ve iOS Versiyonları Çıktı!

YORUMLAR