Nero MediaHome

Nero MediaHome

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 44,013
  • DOSYA BOYUTU 189.64 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Nero Inc.

Nero MediaHome programı sayesinde bilgisayarınızda bulunan tüm multimedya içeriklerini kolayca organize edebilir ve yönetebilirsiniz.

Nero MediaHome programı, Windows bilgisayarlarınızda bulunan multimedya dosyalarını en kolay yoldan yönetebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz araçlardan birisi olarak sunuluyor ve bu sayede ses dosyalarından tutun da video ve resimlere kadar tüm dosyaları takip etmek, listelemek, oynatmak ve ufak işlemlerde bulunmak mümkün hale geliyor.

Programın kolay kullanılır arayüzü sayesinde Windows Dosya Gezgini'nden daha etkili bir şekilde tüm medya dosyalarınızı tespit edebiliyor, istediğiniz işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu işlemler arasında dosyaları çeşitli kriterlere göre dizmek, silmek, açmak, oynatmak, yerlerini değiştirmek, yeniden adlandırmak gibi gereken tüm fonksiyonlar mevcut.

Medya dosyalarını puanlayabilme imkanı ise en çok sevdiğiniz içeriklerin diğerlerinden ayrılması için iyi bir yöntem olarak hazırlanmış. Bilgisayarınıza bağladığınız kamera ve diğer cihazlardan alınan medya dosyaları da yine direkt program tarafından tanınarak kategorilendiriliyor.

Fotoğraflar üzerinde ufak tefek düzenleme işlemlerine de imkan tanıyan program, bunun yanında yine çok detaylı olmasa da filtre ve efektlerin uygulanmasına izin veriyor. Her ne kadar çok detaylı düzenleme işlemlerine izin vermese de, basit medya düzenleme, arama ve yerleştirme işlemlerinde kesinlikle işinize yarayacaktır.

Kişilerin yüzlerini de tanıyabilmesi sayesinde Nero MediaHome'da istediğiniz kişilerin yer aldığı fotoğraf ve içerikleri listeletebilirsiniz. Bu yüz tanıma özelliği maalesef videolarda çalışmıyor ancak resim dosyaları için kolaylıkla kullanabilirsiniz.