PES 2017’ye FC Barcelona'dan Büyük Destek Geldi

PES 2017’nin yapımcısı Konami ve FC Barcelona, 3 yıllık ortaklık anlaşması yaptılar.

PES 2017’ye FC Barcelona'dan Büyük Destek Geldi

PES 2017’nin yapımcısı Konami ve FC Barcelona, 3 yıllık ortaklık anlaşması yaptılar.

Ödüllü PES futbol simülasyonu serisinin yapımcısı KONAMI Digital Entertainment ve  FC Barselona ile en üst seviyede ortaklığa gittiklerini açıkladılar. KONAMIi CEO’su Tomotada Tashiro, Barselona kalibresinde bir takımla yakından çalışmanın PES serisini dünya çapında dev bir taraftar kitlesine ulaştırabilmek anlamına geldiğini söyledi.

KONAMI ve FC Barcelona ortaklığı ne anlama geliyor?

KONAMI ve FC Barcelona arasında yapılan Premium Partnerlik anlaşmasına göre, KONAMI kulübün yıldızlarına kapsamlı biçimde erişebilecek ve maç günlerinde de oyun önemli ölçüde görünürlük kazanacak. KONAMI takımın Camp Nou stadının çevresinde ve içinde özel reklam alanlarına sahip olacak. Ayrıca PES 2017 ile başlayarak, mobil oyunlar da dahil olmak üzere tüm PES oyunlarında ve PS markalı yayınlarda FC Barcelona’nın efsanevi stadyumunu bire bir kullanmak için özel hakka sahip olacak.

Ortaklıkla ilgili olarak FC Barcelona Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Manel Arroyo, "KONAMI, FC Barcelona ismini oyunun milyonlarca oyuncusuna ulaştıracak olan stratejik ortağımız. PES serisinin gelecekteki oyunlarında takımımızın, futbolcularımızın ve Camp Nou’nun mükemmel biçimde canlandırılmış olduğunu görmeyi umuyoruz” dedi.

Camp Nou Stadyumu

Oyuncu modellemeleri

PES 2017 Tüm Detaylarıyla Tanıtıldı

PES 2017 Duyuruldu! İşte İlk Bilgiler

PES 2017'nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

YORUMLAR