Photo Movie Theater

Photo Movie Theater

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 102,758
  • DOSYA BOYUTU 28.55 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Etinysoft

Photo Movie Theater video kesme, birleştirme, kırpma, videolara efekt ekleme gibi işlemleri yapmanıza imkan tanıyan bir video düzenleme programıdır

Photo Movie Theater ile fotoğraf ve videoları kolayca HD film haline getirebilecek, filmlerinize yazı, müzik, illüstrasyon ve efektler ekleyebileceksiniz. Programın en büyük avantajlarından biri ise hazırladığınız filmi TV, PSP, Blu-ray veya mobil cihazlara uygun formatlarda kaydedebilmeniz. Dilerseniz HD filminizi CD veya DVD'ye de kaydedebilirsiniz.

Program sürükle-bırak aracı sayesinde kolay kullanım ve editleme imkanı sunuyor. Özel günlere ait fotoğraflara hayat verebileceğiniz programın storyboard'u üzerinde kurgulama yapabilirsiniz. Farklı efekt ve seslerle süsleyebileceğiniz foto-filminiz kısa süre içerisinde yayına hazır hale gelecek. Program 40'dan fazla versiyonu destekliyor. Böylece hazırladığınız filmi dilediğiniz formatta kayıt edebilir ve format dönüştürme işleminden kurtulursunuz.

Desteklediği Girdi Formatları:
Resim-> bmp, .gif, .jpg, .jpeg, .png, .tif, .tiff
Video-> avi, .wmv, .mpg, .mpeg, .mp4, .mov, .flv, .swf, .3gp,3gp2, .3gpp, .3g2, .qt, .fli, .flc, .asf, .ts, .ogm, .mkv, .m4v, .m1v

Desteklediği Çıktı Formatları:
Video-> AVCHD H264, AVCHD Mpeg-2, DVD, MOV Mpeg4, iPod Mpeg4, AVC h264 Mpeg4, iPhone AVC H264, PSP Mpeg4, 3GP, 3GPP2, MP4, MPEG4MP4, AVCH264MP4, DIVX 50 AVI, XVID AVI, DIVX 40AVI, H264 AVI, MPEG4 AVI V2, MPEG4 AVI, WMV AVI, MPEG4AVI V2, MPEG4 AVI, WMV AVI, MJPEG AVI, lossless HuFFYUV AVI, RAW AVI, WMV, 3GP, ASF, AVI, FLV, MDV, MP4, MPEG1, MPEG2, SWF, TS, WMV, MKV.

Desteklediği Taşınabilir Cihazlar:
iPod, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle, iPod touch, iPhone, iPhone 3G, Apple TV, PSP, PS3, Xbox 360
3GP mobil telefonlar: Nokia, Sony Ericsson, Motorola, BlackBerry
MP4 Oynatıcılar: Archos, Creative Zen,Zune, iRiver
Windows Mobil cihazlar: Cep bilgisayarı, Akıllı telefon, PDA