Photo Watermark

Photo Watermark

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 376,993
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici PhotoWatermark

Photo Watermark, resimlerin ve fotoğrafların üzerine yazı yazma yada hologram eklemek için geliştirilmiş yararlı ve ücretsiz bir program.

Photo Watermark, resimlerin üstüne yazı ve hologram eklemenizi sağlayan, düşük boyutlu, kullanışlı bir program. Program sayesinde şekilli resimler oluşuturup, istediğiniz resin içine istediğiniz yazıyı / resmi ekleyebiliyorsunuz.

7. sürümüne kadar ücretli olan ve sadece kısıtlı özelliklere sahip olan deneme sürümünü sunan firma, Photo Watermark 7 ile birlikte programın tamamen ücretsiz olduğunu duyurdu. Bu nedenle artık programı tam özellikleri ile sınırsız ve herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabiliyorsunuz.

Genel amacı resimler üzerine yazı yazma, yazı ekleme, resim ekleme, logo ekleme vb. işlemler olan program, tüm işlemlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Basit fotoğraf düzenleme programlarına göre göre çok daha detaylı ve hassas olan programın boyutu ise özelliklerinin aksine çok ufak. Bu nedenle hem bilgisayarınızın performansını düşürmüyor hem de rahatlıkla çalışma olanağı sunuyor.

Eğer düzenli olarak resim ve fotoğrafların üzerine yazı yazma, logo ve imza ekleme ile ilgili bir işiniz varsa, tamamen ücretsiz olan Photo Watermark programını mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Yazı ve filigran ekleme dışında program içerisinde standart olarak gelen çerçeveleri de resimlerinize ekleyerek süslü ve güzel resimler oluşturabiliyorsunuz. Örneğin doğum günü olan bir arkadaşınızın doğum gününü kutlamak için bir doğum günü kartı oluşturup etrafına mumlar yanan bir çerçeve ekleyebiliyorsunuz.

Programı ilk yüklediğinizde biraz karışık gelebilir fakat zamanla alışarak düzenleme ve ekleme işlemlerinizi çok rahat yapar hale geliyorsunuz. Eğer bu tür bir programa ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsanız, ücretsize döndürülen Photo Watermark'ı kesinlikle kaçırmayın.