Pop Art Studio

Pop Art Studio

kullanıcı

Fotoğraflara hazır pop art efektleri, yazılar ve animasyonlar eklemek için Pop Art Studio'dan yardım alabilirsiniz.

Fotoğraflarınıza ünlü sanatçılar Andy Warhol ve Roy Lichtenstein tarzı katmak ister misiniz? Pop Art Studio, istenen her resmi pop art tarzına uygun olarak yeniden düzenleyebiliyor.

Fotoğraflara renkli efektler katmak için resim editörlerinde ciddi süreler geçirmeli ve kullandığınız programa hakim olmalısınız. Pop Art Studio ise renkli pop art efektlerini otomatik olarak gayet başarılı şekilde uygulayabiliyor. Program efektler dışında metin ve çizim araçları, filtreler ve animasyonlar da içeriyor.

Pop Art Studio hazır efektleri uygulama konusunda oldukça başarılı. Pop Art filtreler dışında mozaik, çerçeve, film şeridi gibi eğlenceli efektler, hazır yazı şablonları ve animasyonlar istediğiniz sonucu hızlıca almanızı sağlıyor. Program otomatik işlemler dışında fotoğrafları kesmek ve düzenlemek için araçlara sahip. Adobe Photoshop (PSD) dosyaları programla açılarak, katmanlarla çalışılabilir. Kırmızı gözleri otomatik olarak silmek için yine programdan yardım alabilirsiniz.

Aileniz ve arkadaşlarınızla çektirdiğiniz fotoğraflara yeni ve eğlenceli bir bakış açısı katmak isterseniz Pop Art Studio'yu mutlaka denemelisiniz.