Pou APK

Pou APK

kullanıcı

Pou APK Android oyunda sevimli bir evcil hayvanın bakımını üstleniyorsunuz. Pou, sanal evcil hayvan oyunları arasında oldukça popüler.

Pou, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen, bağımlılık yapıcı bir sanal evcil hayvan oyunu. Popüler evcil hayvan oyununu Android telefonunuzda oynamak için Pou indir bağlantısına dokunun. Google Play yüklü olmayan Android telefolar için Pou APK indirme seçeneği verilmiştir.

Pou APK İndir

Android işletim sisteminin yüklü olduğu mobil cihazlarda oynanabilen oyun her ne kadar hayvan besleme oyunu olsa da görüntü olarak herhangi bir hayvana pek de benzemeyen ancak en az evcil hayvanlar kadar sevimli bir canlının beslenmesini konu alıyor. Zira söz konusu canlı bir bit.

Bit besleme ifadesi kulağa garip gelse de oyun oldukça eğlenceli ve sevimli grafikleri ve iç unsurlarıyla kısa sürede sizi kendisine bağlayabiliyor.

Bitinize isim verebiliyorsunuz. Onu çeşitli yiyeceklerle besleyebiliyorsunuz. Kimi zaman da temizlemeniz gerekiyor. Ve de canı sıkılmasın diye onunla ya da onun merkezinde oyunlar oynamanız gerekiyor. En önemlilerinden biri de Pou'ya gözlük, giysi gibi eşyalar satın alarak kişilleştirebiliyorsunuz.

Uzaylılar indi ve yavrularına bakacak birine ihtiyaçları var. İşte burada siz devreye giriyorsunuz. Sevecen, sevgi dolu bir insan olarak bu garip küçük yaratıklara hayır demenize imkan yok. Kendi tarzlarında sevimliler ama küçük Pou biraz garip.  Kendi uzaylı evcil hayvanınızın ebeveyni ve bakıcısı olarak hayatınıza başlayın. Sağlıklı ve mutlu bir Pou’ya dönüşmesine yardımcı olmak için yeni uzaylı evcil hayvanınızı beslemek, eğitmek, onunla oynamak size kalmış.

Kendi uzaylı evcil hayvanınızla ilgilenmek için gerekenlere sahip misiniz? Onu besleyin, temizleyin, oyunlar oynayın ve seviye atlayıp farklı duvar kağıtları ve kıyafetlerin kilidini açarken büyümesini izleyin. Pou’nuzu nasıl özelleştireceksiniz?

Pou’yu besleyin, ona iyi bakın ve büyümesini izleyin. Oyun odasında oyunlar oynayın ve paraları toplayın. Laboratuvarda iksirler ile deney yapın. Pou’nun görünümünü değiştirin. Yeni kıyafetler, şapkalar ve gözlükler deneyin. Her odanın duvar kağıdını özelleştirin. Başarımların ve özel eşyaların kilidini açın. Arkadaşlarınızı ziyaret edin ve onlarla oynayın. Pou ile konuşun ve dinleyin.