Türkçe Program indir download ana sayfa Sitede 920 kişi var
 
Gelişmiş Arama
Faces of War (Demo) - II. Dünya Savaşı ve Strateji Oyunu
 
Paylaş

Faces of War (Demo)

 
 
Programı Yükle
  

  Kullanıcı Yorumları
100%
1 yorumun 1 tanesi öneriyor.

Yorumları görmek için tıklayın.

 

TAMindir.com Oyun Strateji Faces of War (Demo)
Yükleme: 5,973 [Bu hafta: 27]
Yapımcı: Ubisoft
Eklenme Tarihi: 16.08.2006   [ Mehmet ALi ]
Dosya Boyutu: 334,00 MB
Lisans: Deneme Sürümü
Editörün Notu:
 
Dil: İngilizce
Ekran Görüntüleri: Görüntü 1 Görüntü 2 Görüntü 3
Platform: Windows 2000/XP
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Bilinmiyor
Arkadaşına yolla...

II.Dünya Savaşı… Oyun sektörü bu konu olmadan ne yapardı acaba? Hemen hemen bütün büyük yayıncı ve yapımcı firmalar mutlaka II.Dünya Savaşı konulu bir oyun yapmışlar veya yayınlamışlardır. İşte yine bir II.Dünya Savaşı stratejisi daha… “Amanın!” demeyin çünkü Faces Of War senaryo olarak aynı şeyi kapsasa da oynanış ve oyun zevki olarak sizleri farklı yönlere çekecek.

Öncelikle oyunun türü Real Time Strategy (RTS) yani gerçek zamanlı strateji. Bilgisayarda sizde hamlelerinizi aynı anda yapabiliyorsunuz demek bu. Diğer RTS oyunlarda kendinizi hem kaynak üretmede hem ünite yaratma hem de taktisel düşünceler içerisinde buluyordunuz. İşte bu noktada Faces Of War farklılaşıyor. Bu oyunda kaynak veya ünite üretmiyorsunuz. Diğer RTS oyunlarında olduğu üzere onlarca birliğe de hükmetmiyorsunuz (ki bu olay adamı bazen sıkıyordu. Onlarca birliğin hareketiydi, mermisiydi derken çıldırma noktaları oluşuyordu). Size verilen bir birlik var ve siz bu birliğe yönelik olan görevden sorumlusunuz. İşte oyunun en güzel yönü de burada başlıyor dostlarım. Siz bu özel grupla ilgilenirken etrafınızdaki savaş devam ediyor. Yani yapay zekaya bağlı düşman ve dost birlikler çatışmalarını sürdürüyor. Bu hissiyat oyunu çok farklı noktalara çekiyor dostlarım. Çok zevkli çok farklı!

Oyunun RTS türüne göre daha fazla aksiyon içerdiğini söylemem gerek. Fakat taktiksel RTS’ciler hemen burun kıvırmasın onlarında hoşlanacağı bir çok etmen oyunda mevcut. Öncelikle ekiplerinizi her görevden önce teçhizat olarak sizler düzenliyorsunuz. Bu düzenlemeler sırasında askerlerinizin insan olduğu ve belli bir kapasiteleri olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca görev açıklamalarını adam gibi okuyun. Tankın geleceğini bile bile yanınızda tabanca mermileri ile gezmeyin. Oyun sırasında merminiz tükenebilir bunları düşman askerlerinden temin etmenizde mümkün oluyor. Her askeriniz bulduğu araca binebilip kullanma kapasitesine sahip. Her askerinizin sahip olduğu bir sağlık barı var. çatışma sırasında askerleriniz tek mermi ile ölmüyorlar. Bu da daha fazla aksiyonu oyuna katıyor. Gücü azalan askerleriniz varsa etraftan bulabileceğiniz veya başta alabileceğiniz sağlık paketleri ile askerlerinizi aksiyonun biraz azaldığı anlarda tedavi edebilirsiniz.

Çevredeki aksiyonu kontrol eden yapay zekaya hayran kalmamak mümkün değil. Hep çevrenizde diyorum da bazen çevrenizde bulunan sizin askerleriniz de düşman askerleri de sizin oyun akışınıza etki edebiliyor. O yüzden dikkat edin. Her ne kadar aksiyon RTS olsa da taktiği elden bırakmayın dostlarım. Unutmadan yukarıda bahsettiğim araç kullanma işi sadece sizin araçlarınız değil düşman araçları içinde geçerli. Oyunun tam versiyonu geldiğinde ilk yapacağım iş bir alman tankı bulmak olacak!

Askerlerinizi çeşitli silahlarla donatacağınızdan bahsetmiştim. Ne kadar çeşitli silah ve malzeme olduğunu görünce çok sevineceksiniz dostlarım. Ayrıca askerleriniz arasında bazı özel yetenekli (örneğin sniper ) askerlerinizde olacak. Bunları yerinde kullanmanız size giden bir görevi geri getirecektir.

Oyunun teknik özelliklerine gelince…Grafikler şahane olmuş. Hiçbir şey biri birine karışmıyor. Oldukça net ve açık. Özellikle strateji oyunlarında bina arkalarında kalan gizlenen askerler bazen “Anaaa benim askerim varmış” cümlesini söylettiriyordu. Fakat bu oyunda baskın bir mavi ton ile işler halledilmiş. Bir strateji oyunu olmasına rağmen grafiklere bu kadar önem ve özen verilmiş olması beni ayrıca sevindirdi. Müzikler sesler ve seslendirmelerde memnun edici düzeyde yeterli. Patlama animasyonları, asker animasyonları oldukça başarılı. Örneğin bir askerin yakınında patlayan el bombası askerin başlığının başından uçmasına neden olabiliyor. Bunun gibi onlarca küçük grafiksel ayrıntı oyuna oldukça renk katmış dostlarım…Tabi oyunun tam versiyonu henüz çıkmamış olması nedeniyle bazı küçük grafiksel donmalar, hatalar var. Bunların tam versiyonda giderilip birazda performans optimizasyonu ile her şeyin yoluna gireceğine ben eminim.

Oyununla ilgili sadece tekli oyuncu moduna yönelik 2 bölüm görme imkanını yakaladım. Fakat aldığımız bilgilere göre çoklu oyuncu modunda 8 ayrı çeşit oyun şekli olacak ve 16 oyuncuya kadar desteği olacakmış.

Not: Xoyun dan Alıntıdır..

Açıklama
 
Yorum Belirt
 
Arkadaşına Yolla
 
Ek Bilgi Yolla
 
 
Yükle
  

Biliyor muydunuz?

Yorum dışı (bilgi almak, sorular vs...) yazılarınızı yorumlar bölümüne yazmak yerine TAMdestek, forumti gibi bölümlerden sormanız hem cevap almanızı sağlar hemde doyurucu bilgiler öğrenmenizi...

www.forumti.com



TAMindir.com Altın Örümcek 2007 Bilgi Teknolojileri Kategorisi Birincisi Seçilmiştir
RSS Servislerimiz
Program(ını) Ekle - En Çok Yorumlanan Programlar - Son Önerdiğimiz Programlar
Anketler - Oyun - Klip izle - Kullanım Şartları - Editörlerimiz - Editörlük Başvurusu - Editör Girişi - İstek
Reklam - Bize Ulaşın



CNT ve TAMindir logosu, CNT Bilişim Teknolojisi Şirketi'nin tescilli markasıdır.
Tiweb #1 0,078 & DB#2 ON
TAMindir .:|:. Program indir, dosya download