.NET Framework Version 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x86)

.NET Framework Version 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x86)

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 68,422
  • DOSYA BOYUTU 2.4 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Microsoft

.NET Framework çalışma kitapları ve bağlantılı dosyalar için gerekli bir paket programdır. Kimi programlar buna ihtiyaç duymaktadır.

.NET Framework bilgisayarınızda yüklü bulunması gereken programlardandır. Çalışma kitapları ve bağlantılı dosyalar için gerek duyulan bir ek yazılım olan bu program ile kod programlama işlemleri gerçekleştirilebilir hale gelir.

Üretici açıklaması:

Microsoft .NET Framework 3.0, Windows® için yeni yönetilen kod programlama modelidir. Görsel açıdan çekici kullanıcı deneyimlerine sahip uygulamalar oluşturmak, teknoloji sınırlarının ötesinde sorunsuz iletişim sağlamak ve çok geniş bir yelpazede iş süreçlerini destekleyebilmek için .NET Framework sürüm 2.0'ın gücünü yeni teknolojilerle birleştirir.
 
Bu yeni teknolojiler Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation ve Windows CardSpace'dir. .NET Framework 3.0, Windows Vista işletim sisteminin bir parçası olarak sağlanır; Windows Özellikleri Denetim Masası'nı kullanarak bu bileşeni yükleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Bu yeniden dağıtılabilir paket Windows XP ve Windows Server 2003'e yöneliktir.
 
Daha ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.
 
Önemli: Aynı makineye iki farklı .NET Framework dil sürümü yükleyemezsiniz. .NET Framework'ün ikinci bir dil sürümünü yüklemeye kalktığınızda aşağıdaki hata iletisi verilir: "Kur, Microsoft .NET Framework ürününün başka bir sürümü yüklü olduğundan ürünü yükleyemez." İngilizce olmayan bir platformu hedefliyorsanız veya .NET Framework kaynaklarını farklı bir dilde görüntülemek istiyorsanız .NET Framework dil paketinin uygun dil sürümünü yüklemelisiniz.

Framework'ün 45.2 MB'lık 64-bit destekli versiyonunu indirmek için buraya tıklayınız...