Quick Startup

Quick Startup

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 18,307
  • DOSYA BOYUTU 4.94 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Glarysoft Inc.

Quick Startup bilgisayarınızın başlangıcı sırasında otomatik olarak çalışmaya başlayan programları yönetmek için ücretsiz ve kolay kullanımlı bir araç.

Quick Startup, ücretsiz ve kullanımı oldukça kolay bir sistem hızlandırıcıdır. Pratik kullanım özelliklerine sahip olan bu yazılım bize başlangıç programlarını yönetmenizde kolaylık sağlıyor. 

Genelde bilgisayarımızın açılma sürecinde birkaç program otomatik olarak çalışmaya başlar, hatta bu programlar gereğinden fazla ise bilgisayarımızın tamamen kullanıma hazır hale gelmesi uzun bir zaman alır ve sistem kilitlenme noktasına kadar gelebilir. Quick Startup sayesinde tüm bu sorunlarınız ortadan kalkacak ve bilgisayarınızın daha hızlı açılmasının yanısıra, bilgisayarınız açıldıktan sonra da daha hızlı çalışacak ve yüksek performans sergileyecek.

Programın temel amacı Windows oturumu açıldığında hemen o anda işinize yaramayacak programların açılmasını durdurmak ve bu programların işlemcinizi meşgul etmesini önlemek, bu sayede de bilgisayarınızın hızını artırmak. Hatta istediğiniz programı zaman ayarlı olarak istediğiniz an çalıştırabilirsiniz.

Quick Startup, Windows oturumu açılma esnasında açılan programları ve arkaplan da çalışan programları size listeler ve bunları açılma hızları ve işlemciyi meşgul etmelerine göre derecelendirerek size gösterir. Siz de buna göre istediğiniz programların otomatik başlamasını engelleyebilir, istediğiniz programında başlangıçta açılmasına izin verebilirsiniz.

Böylece sisteminiz size uygun bir şekilde çalışacak ve bilgisayarınızdan daha iyi verim alabileceksiniz. Kullanımı ise son derece kolay olan bu programda tek yapmanız gereken program listesinden dilediğiniz programların yanındaki işareti kaldırmak, çalışmasını istediğiniz programı ise listeye eklemek.

Editör Notu: Windows oturumunu açtığımız zaman genelde bilgisayarımızda kurulu olan Messenger, antivirüs vb. yazılımlar çalışmaya başlamakta ve buda sistemi aşırı derecede meşgul etmektedir. Bu yazılımların başlangıçta açılmasını engellemenin kolay yollarından olan ücretsiz Quick Startup yazılımı ile oturumunuzun daha hızlı bir şekilde açılmasını sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınızın başlangıcında bulunan bu uygulamaları tek tek elinizle açabilir, detaylı bilgiler ile raporlandırabilmek sizin elinizde.