Birebir Etüd Programı

Birebir Etüd Programı

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 13,795
  • DOSYA BOYUTU 3.02 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Halil Dursun

Hangi öğretmen, hangi öğrencilerle, hangi saatte, hangi sınıfta, hangi konuları çalışacaklar ?Hepsinin ayarlamasını yapabileceksiniz.

Üretici Açıklaması;

  Okul veya dershanenizdeki öğretmen ve öğrencilere birebir atamalarını yapabilirsiniz. Yapılan birebir atamalarının ardından, öğretmen ve öğrenciler için otomatik olarak oluşturulan birebir tabloları oldukça kullanışlıdır. Yıllardır hiçbir hata vermeden kullanımda olan bu programı, birebir eğitim veren tüm okul ve dershaneler için tavsiye ediyoruz.

Hangi öğretmen, hangi öğrencilerle, hangi saatte, hangi sınıfta, hangi konuları çalışacaklar ?

En etkin öğrenme yönteminin bireysel eğitim olarak kabul edildiği günümüzde, öğrenci ve öğretmenlerin en uygun saat ve yerde ders çalışmalarına olanak sağlamakta. Sadelik, kullanım kolaylığı, pratiklik ve hız konusunda, kullandıkça hissedeceğiniz üstünlüklere sahip olan bu programla, en az menü ile, birebir atama konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı en fazla şekilde karşılayabilirsiniz.

Programı çalıştırdığınızda aynı ekran üzerinden aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz

Önceki hafta" ,  "Sonraki hafta" ," Bu hafta" butonlarını kullanarak istenilen herhangi bir haftaya geçiş yapabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz Öğrenci ve öğretmenin haftalık programını aynı anda ekranda görebilir ve paralel hareket eden kutucukla en müsait olan saatin seçimini yapabilirsiniz. Öğretmen veya öğrencinin müsait olmadığı saatlerde program kayıt yapılmasına izin vermeyecektir. Bir öğretmenin herhangi bir saatine istediğiniz kadar öğrenci kaydı yapılabilmekte.

Ayrıca ;
  • Öğretmenleri fotoğraflarıyla kayıt edebilir, Birebir için müsait saatlerinin yanı sıra adres, telefon, kimlik bilgileri vs. takibini de yapabilirsiniz.
  • Öğrenci tanım sayfasında, öğrenciyle ilgili birçok bilgiyi tutabilirsiniz.

  • Genel Raporlar bölümünden iki tarih arası istediğiniz her türlü listeyi alabilirsiniz. Örneğin sezon sonunda herhangi bir öğrenci veya öğretmenin o güne kadarki tüm birebirlerinin listesini alabilir, ders yapılıp yapılmadığını da takip edebilirsiniz.