Xilisoft PSP Video Converter

Xilisoft PSP Video Converter

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 14,930
  • DOSYA BOYUTU 15.7 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Xilisoft

Tüm medya dosyalarınızı Sony PSP ve Sony PS3'e uygun formatlara kolayca çevirmek için kullanabileceğiniz bu gelişmiş format dönüştürücü yazılım ile artık PSP veya PS3'ünüzden de film izleyebilir, müzik dinleyebilirsiniz.

PSP Video Converter; DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, MPEG, 3GP, AVI gibi en popüler formatları PSP video formatına kolayca çevirebilir. PSP Video Converter'ın, türünü çevireceği videonun 160x112, 324x248 veya 368x208 boyutunda olması gerekiyor. Videonun kare hızının da 15 ile 29.97 arasında olması da gerekenler arasında. PSP Video Converter, videolarınızın türünü sadece PSP formatına değil, MP3 formatına da çevirebilmektedir (AC3, MP2, M4A, OGG, AAC, WMA gibi formatları MP3'e çevirebilir).

Ayrıca, tek seferde birden fazla dosyayı da farklı türe çevirseniz bile çevirdiğiniz dosyaların kalitesi asla bozulmaz. PSP Video Converter, kolay arayüzü sayesinde profesyonel olmayan kullanıcılara da hitap etmektedir. PSP Video Manager'ın bu programa entegre edilmesi de, PSP Video Converter'ın yeni özellikleri arasında.

Uyumlu cihazlar:

PSP, PS3

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV
AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Ses formatları: 

MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format

Görüntü formatları: 

BMP, GIF, JPEG, PNG

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

MPEG, MP4, MPEG-4, H.264/MPEG-4 AVC

Ses formatları:

MP3, WMA, WAV, M4A

Görüntü formatları:

BMP