FoxyTunes

FoxyTunes

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 6,545
  • DOSYA BOYUTU 0.73 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Alex Sirota, Yahoo! Inc.

FoxyTunes ile internette gezerken pencere değişikliği yapmadan medya oynatıcınızı yönetebilir ve istediğiniz işlemleri tarayıcı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İnternette gezerken müzik dinliyor musunuz? Cevabınız "Evet" ise FoxyTunes tam size göre bir eklenti. Bu eklenti sayesinde en favori medya dosyalarınızı tarayıcınızın penceresiniz terk etmeden kontrol edebilirsiniz.

Winamp, iTunes, Windows Media Player vb. çok kullanılan popüler medya oynatıcılar üzerinde müzik dinlerken, video izlerken veya daha farklı işlemler gerçekleştirirken artık internet tarayıcınızın arayüzünü terk etmek zorunda kalmayacaksınız. Tarayıcınıza kurduğunuz FoxyTunes eklentisi ile şarkıları atlayabilecek, durdurabilecek, listenize şarkı ekleyebilecek, ses ayarlamalarını yapabileceksiniz.

"Skin" desteği ile kişiselleştirebileceğiniz ve birçok farklı görünümde kendi zevkinize göre düzenleyebileceğiniz FoxyTunes durum çubuğunuzda çok küçük bir yer kaplayarak size en gerektiği anda yardımcı olmak için hep yanınızda olacak.

Firefox üzerine kurulabilen bu eklentinin desteklediği medya oynatıcılarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.