SSH Secure Shell Client

SSH Secure Shell Client

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 20,892
  • DOSYA BOYUTU 5.26 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici SSH

SSH Shell ekranıyla uzak sunucu yönetimini ve SFTP bağlantılarını (dosya transferi imkanı), TAMindir'e göre Windows üzerinde en kolay ve başarılı gerçekleştiren yönetim programıdır.

SSH Secure Shell başka bir bilgisayar bağlanmak, uzak bilgisayarda komut çalıştırmak, bir bilgisayardan diğerine veri kopyalamak gibi çok çeşitli işlemleri yapabilmenize olanak tanıyan bir protokol olan SSH'i uygulayabileceğiniz kolay kullanımlı, basit arayüze sahip gelişmiş bir yazılımdır.

Yazılım iki uygulamadan oluşuyor. Biri SSH Secure Shell diğeri ise SSH Secure File Transfer. Böylece Shell ekranından sunucunuzu yönetirken aynı güvenlik bağlantısıyla SFTP ekranına geçip dosyaları görsel bir arayüzle yönetebiliyorsunuz.

SSH protokolü güvensiz makineler arasındaki bağlantıyı gelişmiş bir şifreleme tekniği ile gizlemeye yarayan bir güvenlik protokolüdür. Bu protokolün uygulanarak bağlantı olanağı sunan Secure Shell Client ile artık sunucu dosya aktarımlarınızda, uzak masaüstü bağlantılarınızda veya benzer işlemlerinizde güvende olacaksınız.

Basit bir yapıya ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Security Shell tamamen ücretsizdir.