XBMC Media Center

XBMC Media Center

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 38,885
  • DOSYA BOYUTU 63.54 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici XBMC

İlk bakışta şık arayüzüyle dikkat çeken XMBC tüm müzik, video ve fotoğraf dosyalarınız için profesyonel ve ücretsiz bir medya yöneticisidir. Ev sineması cihazları (HTPC) için en iyi arayüze sahip yöneticilerdendir.

XBMC Media Center artık Kodi adını almıştır

Birbirinden şık ve kişiselleştirilebilir arayüzleri, Türkçe dil desteği, eklentileri, internet bağlantısı sayesinde dijital medyayla kurduğunuz yeni bağ haline gelecek XMBC video, fotoğraf, müzik dosyalarınızın en iyi şekilde yönetilmesi için geniş bir imkan sunuyor. Özellikle HTPC-Home Theater PC desteğiyle ev sinema sisteminizin yönetilmesi için iyi bir seçenek olabilecek program, pek çok kumandayla da uyumlu çalışan bir arayüze sahip.

Video, ses ve fotoğraf dosyalarınızı yönetebileceğiniz, çapraz platform altyapısıyla hazırlanan program her işletim sistemine uyumludur. Linux, OSX, Windows'un yanında Xbox sistemiyle de çalışmakta. Programın görünüşünden daha önemli olan özelliği ise hemen hemen tüm video ve ses dosyalarını çalıştırabilmesi. XMBC ZIP ve RAR gibi popüler arşiv formatlarını da direk çalıştırarak sizi arşiv çıkarma derdinden kurtarıyor. Program tüm multimedya dosyalarınızı tarayarak kapak fotoğrafları gibi detayları bularak oldukça şık arayüzünde farklı listeleme  seçenekleriyle sunar. Program eklenti ve script desteğiyle de çok daha geliştirilebilir bir yapı sunuyor.

Açık kaynak altyapısıyla 50'den fazla yazılımcı tarafından geliştirilen program bu sebeple yenilikleri de yakından takip ederek sürekli geliştiriliyor. Yeni ses ve video formatları da programa hızlı bir şekilde adapte edilebiliyor. Medya arşivinizin en düzgün şekilde listelenmesi için gerekli bilgileri otomatik çekebilen program ev sinemaları için en şık arayüzlerden birini sunuyor.

Eğer işlevsellik kadar görselliğe de önem veriyor ve tüm multimedya belgelerinizi tek bir alandan rahatça ulaşılabilir hale getirmek istiyorsanız XMBC tüm bunları hem basit hem de ücretsiz olarak yapabilirsiniz.