Combat Arms: Reloaded

Combat Arms: Reloaded

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 149,109
  • DOSYA BOYUTU 2.45 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Nexon

Combat Arms tamamen ücretsiz oynanabilen çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur.

Combat Arms oyunculara heyecan dolu online karşılaşmalara katılma imkanı veren bir FPS oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Combat Arms aslında iilk olarak 2008 yılında yayınlanmıştı. Bir hayli eski bir oyun olan Combat Arms, 2017 yılında, yani çıkışının üzerinden 10 yıl geçtikten sonra yenilendi ve Combat Arms: Reloaded adıyla oyuncuların beğpenisine sunuldu.

Combat Arms: Reloaded, oyunun grafiklerinin kalitesini yükselten yenilenmiş bir oyun motoru ile birlikte geliyor. Bunun yanısıra oyunun arayüzü de tamamen yenileniyor ve daha kullanışlı hale getiriliyor. Bu görsel değişimlere ek olarak oyunun mekaniklerinde de ayarlamalar yapılıyor. Silahlar ve eşyalar dengelenerek oyunculara daha adil bir oyun tecrübesi sunuluyor. Oyuna kenidine özel bir sesli sohbet servisi ekleniyor, bu sayede oyuncular harici programlar kullanma derdinden kurtuluyor.

Combat Arms: Reloaded'da oyuncuların arkadaşlarıyla ve klan üyeleriyle birlikte daha kolay oyunu oynayabilmeleri için eşleştirme sistemi geliştiriliyor. Tanımadığınız oyuncularla eşleştirilirken de rekabetçi maçların daha eğlenceli geçmesi hedefleniyor.

Combat Arms: Reloaded Tanıtım Videosu