Steganos Antivirüs

Steganos Antivirüs

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 9,693
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Steganos

Bilgisayarınızın güvenliğini şansa bırakmak istemiyorsanız ve iyi bir antivirüs programı arıyorsanız kolay kullanım özellikleri olan Steganos Antivirus'u deneyebilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Antivirüs kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Virüsler heryerde. Ödünç aldığınız CD'de truva atı çıktı ve bu sayede bilgisayarınıza birileri uzaktan erişim imkanına sahip olabilir. Veya bilgisayarınıza indirdiğiniz bir zararlı dosya yüzünden sisteminiz zarar görebilir. İnternette sörf yaparken zararlı dosyalar bilgisayarınıza kurulmaya başladı. Ve bunlar gibi bir çok güvenlik sorunu bilgisayarınızda baş gösterdi.

Güvenli bir antivirüs yazılımınız yoksa bu sorunlar başınıza çok büyük dertler açabilir. Ancak Steganos Antivirus programı sayesinde bu programlardan kurtulabilirsiniz.

Oldukça gelişmiş bir antivirüs yazılımı olan Steganos ile bilgisayarınız artık çok daha güvende.

Önemli! Programı kullanabilmeniz için üretici adresine üye olmanız gerekmektedir, ardından epostanıza gelen onay mesajını onayladıktan sonra bir deneme sürümü serial'ı almanız gerekmektedir. Üye olmak için buraya tıklayın.