DU Meter

DU Meter

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 31,384
  • DOSYA BOYUTU 6.18 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Hageltech

DU Meter programı ile internet bağlantınızdaki veri akışını saniye saniye takip edebilir, upload ve download hızlarını ve miktarlarınızı rahatlıkla ölçebilirsiniz.

DU Meter ile internete bağlı bulunduğunuz modeminizdeki veri akışını takip edebilir, bağlantı hızınızı ölçüp görebilirsiniz. ADSL ve diğer herhangi bir tür internet bağlantısı kullanıcıları tarafından kullanılabilen bu program ile download ve upload miktarlarınızı an ve an takip edebilirsiniz. Veri akışını size gerçek zamanlı bir grafik ile sunan program basit arayüzü ve sadeliği ile her türden bilgisayar kullanıcısı için kolay ve anlaşılabilir.

DU Meter sisteminiz üzerinde çalışırken bağlantı verilerini günlüğe ustalıkla kaydederken, kendini güncelleme özelliği ile her zaman en güncel sürümüyle size hizmet etmektedir. Kullanışlı bir program olan DU Meter bellek kullanımı konusunda da sizlere sorun çıkartmayacak sadece işini yapan verimli bir program diyebiliriz. Artık sisteminizi ve kendinizi hiç yormadan kolaylıkla modem veri akışını takip edebilecek ve kotalı kullanıcılar için sağlıklı bir kota ölçme aracına sahip olacaksınız.