mIRC

mIRC

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 135,067
  • DOSYA BOYUTU 1.84 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici mIRC Co. Ltd.

Yılların eskitemediği en eski sohbet programı mIRC ile IRC ağları üzerinden haberleşmeye devam edin.

mIRC tam özellikli bir internet chat iletişim aracıdır. İnternet dünyasının en eski ve en popüler mesajlaşma (chat, sohbet, haberleşme) programlarından biri olan mIRC, IRC sunucularına bağlanarak server üzerindeki odalarda toplu mesajlaşmanıza ve kişilerle birebir konuşmanıza imkanı sağlıyor.

Windows altında çalışan bu yazılım ile IRC ağları üzerinden kişilerle haberleşirken, paylaşım yapabilir, oyun oynayabilir veya diğer IRC ağları ile ortak çalışabilirsiniz. Çoklu kullanıcı konferansları veya birebir özel konuşmalar ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Basit ve sade arayüzü ile yüksek oranda ayarlanabilen ve kişiselleştirilebilen program, arkadaş listesi, dosya transferi, çoklu sunucu bağlantısı, SSL şifrelemesi, proxy desteği, UTF-8 görüntülemesi, kişiselleştirilebilir sesler, mesajlaşma geçmişi, tabla uyarıları, hazır cümleler gibi özelliklerinin yanında daha birçok özellik barındırıyor.

Aynı zamanda güçlü programlama dili ile mIRC'i otomatiğe bağlayabilir ve kendi uygulamalarınızı oluşturarak, eklentilerle dolu geniş fonksiyonlara sahip bir chat programı oluşturabilirsiniz.

Uyarı! mIRC'yi Türkçe kullanmak istiyorsanız editörümüz tarafından hazırlanmış olan Türkçe mIRC dosyasını güvenle indirebilirsiniz.