Retrica

Retrica

kullanıcı

Retrica, selfie ve diğer fotoğraflarınız için çok sayıda özel efekt sunan bir fotoğraf uygulamasıdır.

Retrica, Android tabanlı telefonunuzla çektiğiniz yüksek çözünürlüklü fotoğrafları özel efektlerle süsleyerek bambaşka bir görünüm kazandırabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır. Ön kamera desteği sayesinde selfie çekimleriniz için de kullanabileceğiniz uygulamada fotoğraflarınızı renklendiren 80 özel filtre seçeneği bulunuyor. Resimlere efekt ekleme konusunda acemiyseniz denemenizi kesinlikle öneririm.

Retrica Nasıl Kullanılır?

Fotoğraflarınızı çekmeden veya çektikten sonra filtre uygulamanıza izin veren Retrica, profesyonel olarak tasarlanmış çok sayıda fitre içeriyor. Diğer kamera uygulamalarından çok daha fazlasını yapabilen Retrica ile vintage stili fotoğraflar çekebilir, fotoğraflara efekt yapma ve harika fotoğraf kolajları oluşturabilir, fotoğraflarınıza çerçeve ekleyebilirsiniz. Zamanlayıcı modunu açarak fotoğrafınızın belli bir süre sonra çekilmesini ve belli aralıklarla otomatik olarak çekilmesini sağlayabilirsiniz. 80 vintage filtresinden 55’ini ücretsiz olarak, 25’ini de Pro sürüme yükselterek kullanabilirsiniz. Yeni çekeceğiniz bir fotoğraf üzerinde veya hali hazırda galerinizde bulunan bir fotoğarafı içe aktararak düzenleme yapabilirsiniz.

Retrica Özellikleri:

  • 80 vintage filtesi (25’i Pro sürümde kullanılabilir)
  • Ön ve arka kamera desteği
  • Kolaj seçenekleri
  • Zamanlayıcı
  • Seçilebilir kenarlıklar
  • Rastgele filtre uygulama
  • Galeriye ve Retrica albüme kaydetme

Retrica yükleme konusunda Tamindir farkıyla gerek Retrica APK dosyasına, gerekse Google Play Store adresine ulaşmanız mümkün. Ayrıca uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Samsung, HTC, LG, Asus, Sony ve diğer telefon ve tabletlerinizle uyumlu çalışan Retrica'yı herkese tavsiye ediyorum.