Revo Uninstaller

Revo Uninstaller

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,010,703
  • DOSYA BOYUTU 7.1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici VS Revo Group

Revo Uninstaller ile programları ve bıraktıkları kalıntıları tamamen sisteminizden temizleyebilirsiniz ve bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.

Revo Uninstaller kullanıcılara istenmeyen programları kaldırma konusunda yardımcı olan ve ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen bir program kaldırma aracıdır.

Revo Uninstaller kullanıcılara Windows'un dahili özelliği olan "Program Ekle veya Kaldır" arayüzüne alternatif bir arayüz sunmaktadır. Revo Uninstaller'ın sunduğu bu alternatif program kaldırma arayüzünün büyük avantajları bulunmakta. İlk olarak Revo Uninstaller sadece programların standart uninstall seçeneklerini yürütmekle kalmıyor, bu program silme işleminin haricinde programların bıraktığı kalıntıları, kayıt defteri girdilerini ve ek dosyaları silerek kapsamlı bir program kaldırma işlemi gerçekleştiriyor. Bu da eğer program kaldırma işlemleri için sürekli Revo Uninstaller kullanırsanız zamanla bilgisayarınızın yavaşlamasını engelliyor veya daha önceden Revo Uninstaller kullanmadığınız bilgisayarınızda bilgisayar hızlandırma işlemini gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Revo Uninstaller ikinci olarak sisteminizin Program Ekle veya Kaldır arayüzü virüs saldırıları nedeniyle devre dışı kaldığında size program kaldırma için kullanılabilir bir arayüz sunuyor. Bu sayede sisteminizde problem yaratan yazılımları kaldırabiliyorsunuz.

Revo Uninstaller bilgisayarınızı hızlandırmanıza yardımcı olabilen ek özellikler de içermekte. Programın AutoRun Yöneticisi adlı aracı ile Windows açılışı denetleme imkanına kavuşuyorsunuz. Bu araç ile Windows ile başlayan uygulamaları listeleyebilir ve dilediğinizi devre dışı bırakarak bilgisayar açılışınızı hızlandırabilirsiniz. Gereksiz Dosya Temizleme bölümü ise bilgisayarınızı şişiren ve komutlarınıza geç tepki vermesine neden olan çöp dosyaları bularak silmenize yardımcı oluyor.

Revo Uninstaller İz Silici özelliği ile kişisel bilgi güvenliğinizi de sağlamakta. Program bu özellik ile belli tarayıcılarınızın sakladığı internet geçmişi, adres çubuğu geçmişi, geçici internet dosyaları, çerezler gibi dosyaları ve bilgileri temizleyebilmekte. Bunun yanında Revo Uninstaller ile Office yazılımları için son kullanılan belgeler bilgilerini de temizleyebiliyorsunuz. Revo Uninstaller son kullanılan belgeler geçmişi, başlat menüsü geçmişi, arama geçmişi gibi birçok farklı Windows kullanıcı kaydını da temizleyebilmekte.

Revo Uninstaller sahip olduğu "Avcı Modu" modu ile kullanıcılara açık olan pencerelerin üzerine taşındığında bu uygulamalar hakkında bilgi veren ve söz konusu uygulamaların kaldırılmasına yardımcı olan kullanışlı bir araç da sunuyor.

Revo Uninstaller en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

ARTILAR

Ayrıntılı Seçenekler

Türkçe Desteği

Kullanıcı Dostu Arayüz