Samsung Galaxy Note 5'in Yeni Görüntüleri Sizi Şaşırtacak

Samsung Galaxy Note 5'in son derece Galaxy S6'ya benzediği iddia edildi.

Samsung Galaxy Note 5'in Yeni Görüntüleri Sizi Şaşırtacak

Samsung Galaxy Note 5 piyasada heyecanla beklenen bir phablet. Hakkında çeşitli söylentiler çıkan Galaxy Note 5’in son görüntüleri biraz şaşırtıcı.

Samsung Galaxy Note 5’in internete yeni düşen görüntüleri, şimdiye kadar iddia edilenlerle pek benzeşmiyor. Samsung Galaxy Note 5’in daha çok Samsung Galaxy S6’ya benzediği görülüyor. Samsung Galaxy Note 5 hakkında web sitelerinin iddiaları, güçlendirilmiş 6 çekirdekli Exynos 7422 işlemci ve 2K görüntü kalitesini barındıracağı ve ePop adı verilen, mobil cihazlarda henüz pek görülmeyen CPU, GPU, RAM ve depolamayı tek bir yonga üzerinde toplayacağı şeklindeydi.

Ancak yeni sızdırılan bir Samsung Galaxy Note 5 görüntüsü, tamamen göreceli olarak tartışılıyor. Samsung Galaxy Note 5 ile ilgili bu yeni görüntüler, bir kılıf firmasından geliyor. Kılıfın Samsung Galaxy S6 çizgilerini aynen Note 5 üzerine uygulayabiliyor olması, yeni Note 5’in Samsung Galaxy S6’dan farklı olmayacağı olasılığını kuvvetlendiriyor. Samsung Galaxy Note 5, Eylül ayında yapılacak olan IFA 2015 fuarında tanıtılacak.

Samsung Galaxy Note 5'in Çok Şaşırtıcı Bir Özelliği Sızdırıldı

Samsung, Galaxy Note 5 Hakkında Çıkan Söylentileri Yalanladı

Samsung Galaxy Note 5'in Üstün Ekran Özellikleri Sızdırıldı

YORUMLAR