Samsung Galaxy S7'ye Bir iPhone 6s Özelliği Daha Geliyor!

Samsung piyasaya çıkaracağı yeni amiral gemisi Galaxy S7 için iPhone 6s'ten bir özellik daha kopyalıyor.

Samsung Galaxy S7'ye Bir iPhone 6s Özelliği Daha Geliyor!

Samsung'un piyasaya çıkaracağı bir sonraki amiral gemisi olacak Galaxy S7 için bilgiler sızmaya devam ederken, Android Geeks kaynaklı çok enterasan daha bir bilgi internette yayılmaya başladı. Bu bilgiye göre Galaxy S7 için iPhone 6s'ten bir özellik daha alınacak.

Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre zaten 3D Touch'ı iPhone 6s'ten kopyalayacak olan Samsung, bu özellik dışında sadece iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'da bulunan Live Photos özelliğini de Galaxy S7 ile birlikte getirmeyi düşünüyor.

Live Photos için geliştirme aşamasında olan Samsung, Galaxy S/ çıkış yaptığında bu özelliği aktif edememiş olsa bile sonrasında geliştirmeler tamamlandığında aktif edecek. Hatta Samsung iPhone 6s'te Live Photos olarak ortaya çıkan özellik için 2 farklı isim bile düşünmeye başlamış. Bu isimler ise Vivid Photo ve Timeless Photo.

Fotoğrafları canlandıran ve duvar kağıdı olarak kullanmanıza izin veren Apple'ın iPhone 6s özelliği, Samsung'a yüzde 100 aynı şekilde yansımayacak. Çünkü iPhone 6s üzerinde ses birkaç saniyelik çekilen fotoğraf ses kaydı da gerçekleştiriyor. Bunu istemeyen Samsung ses kaydını kendi yapacağı özelliğe eklemeyecek ve böylelikle kaydedilen canlı fotoğraların boyutu çok daha düşük olup az yer kaplayacaklar.

iPhone 6s özelliği dememize rağmen elbette canlı fotoğraflar özelliği Apple bulmadı. Daha önce farklı cihazlarda da bulunan bu özelliğin iPhone 6s ile birlikte öne çıkmasından sonra Samsung'un bu işe el atması ve gelecek amiral gemisine ekleyecek olması, Samsung'un Apple'ın iPhone 6s'inden özellik çalıyor denmesine sebep oldu.

Sizce Samsung Galaxy S7 için düşündüğü Live Photos benzeri özelliği Apple iPhone 6s modelinde kullandığı için mi geliştiriyor?

YORUMLAR