Samsung Moskova'nın Kalbine 80 Metrelik Galaxy S7 Edge Dikti

Samsung’un reklamlara ne kadar önem verdiğini hep yazıyoruz. Ancak bu sefer cep telefonu reklamı konusunda Samsung bir rekora imza atmış olabilir.

Samsung Moskova'nın Kalbine 80 Metrelik Galaxy S7 Edge Dikti

Samsung’un ürün reklamlarına ne kadar önem verdiğini hep yazıyoruz. Ancak bu sefer cep telefonu reklamı konusunda Samsung Galaxy S7 Edge reklam panosuyla bir rekora daha imza atmış olabilir.

Samsung Moskova’da 80 metre yüksekliğinde ve 40 metre genişliğinde bir binanın tüm cephesine ilan verdi. Moskova’nın Sokol bölgesinde bulunan bu bina o çevrenin en yüksek binalarından biri, böylelikle Samsung Galaxy S7 reklamı tam 2.2 kilometreden görülebiliyor.

Dev bir Samsung Galaxy S7 Edge reklamı binanın yüzeyine tamamen LED aydınlatma ağıyla yerleştirildi. Yüzlerce LED panelin bir araya gelmesiyle hazırlanan dev reklam, hergün yaklaşık olarak 800 bin kişi tarafında görülebiliyor. Sokol, Moskova’yı Sheremetyevo Havaalanına bağlayan bir ulaşım ağı. Bu yüzden tüm bölgenin de en işlek bölgesi olarak tanınıyor. Bu yüzden reklam vermek için son derece doğru bir yer.

Dev reklam uzaktan şehrin kalbinde dev bir Samsung Galaxy S7 Edge telefon duruyormuş gibi görünüyor. Aşağıdaki video reklamın ne kadar etkili olduğunu gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy S7 İçin Zekice Kurgulanmış 3 Yeni Reklam Videosu Yayınladı

Samsung'tan iPhone 5 ve Galaxy S3 Karşılaştırmasına Dayalı Çarpıcı Reklam

Samsung Hakkında Hiç Bilmediğiniz Şaşırtıcı 10 Gerçek

YORUMLAR