Sony Xperia Z3+ Duyuruldu, Temmuz Ayında Türkiye’de Olacak

Sony Xperia Z4 muadili bir cihaz olan Xperia Z3+ çok yakında piyasaya çıkıyor.

Sony Xperia Z3+ Duyuruldu, Temmuz Ayında Türkiye’de Olacak

Xperia Z4 Japonya’da tanıtıldığı zaman bu cihazın küresel piyasaya çıkmayacağı konuşuluyordu. Sony, Xperia Z4 keyfinden dünyayı mahrum etmek istememiş olacak ki muadili bir cihaz olan Xperia Z3+ piyasaya çıkıyor.

Evet, Xperia Z3+ için Z4’ün küresel sürümü diyebiliriz. Sony’nin bu pazarlama strateji tamamen Japon ve küresel pazara farklı yaklaşmasından kaynaklanıyor. Sony Xperia Z3 sevip Z4’e kavuşamayacağını düşünen her kullanıcı, Sony Z3+’ı beğenecek gibi görünüyor. 

Her ne kadar Xperia Z4’ün dünya vatandaşı ikiziymiş gibi dursa da, Sony Xperia Z3+ kaportasının altında Z3’den farklı ama Z4’e yakın bazı değişiklikler saklıyor. Örneğin, işlemcisini 6 çekirdekli 64 bitlik Qualcomm Snapdragon 810’a yükseltmiş. PS4 uzaktan kumanda özelliğine sahip ve 20,7 MP arka kamerayla da oldukça çekici görünüyor. 144 gram ağırlığında olan cihaz yine Sony’nin karizmatik ağırlığını bünyesinde taşıyor. Elbette geleneksel olarak su geçirmiyor. 

Oyun severlerde bu üründen oldukça keyif alacaklar. Çünkü Xperia Z3+, PlayStation 4 konsolu için portatif ekran olarak kullanılabiliyor.

Android 5.0 ile çalışacak olan Sony Xperia Z3+, 3 GB Ram, 2 gün pil ömrü, 5.2 inç ekran ve full HD görüntü özellikleriyle kayda değer bir cihaz olduğunu hemen fark ettiriyor. Cihazın fiyatı henüz açıklanmadı ama Temmuz 2015’de Türkiye’de satışa çıkacağı kesinlik kazandı. 

Sony Xperia Z3+, 2 Günü Rahatlıkla Çıkarabiliyor
MOBİL

Sony Xperia Z3+, 2 Günü Rahatlıkla Çıkarabiliyor

Sony Xperia ailesinin yeni üyesi Xperia Z3+, Temmuz 2015 ayı itibariyle ülkemizde de satışa sunulacak. Premium hissiyatı veren şık ve ince tasarımının yanında oldukça güçlü donanımıyla (sekiz çekirdek Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM) dikkat çeken telefon için çekilen ilk reklam filminde cihazın su geçirmezlik özelliğine ve 2 güne kadar dayanabilen bataryasına dikkat çekiliyor.

Sony Xperia Z4 ve Xperia Z3 Karşılaştırması

Sony’den İncecik Xperia P2 Geliyor

ony Xperia Z3'te Karşılaşılan 6 Sorun ve Çözümleri

YORUMLAR