Sony Xperia Z5 Görüntüsü İnternete Sızdırıldı

Sony Xperia Z5 görüntüsü internete sızdırıldı, cihazın 2016'da piyasada olacağı konuşuluyor.

Sony Xperia Z5 Görüntüsü İnternete Sızdırıldı

Daha kapağı yeni açılan Sony Xperia Z4’ün dumanı tüterken, Xperia Z5'in görüntüleri internete sızdı. Sony Xperia Z5’in akıllı telefonları yeniden tanımlayacağı konuşuluyor.

Sony tasarım atölyesinden sızan Xperia Z5 görüntüsü, henüz elle tutulur bir model değil. Sadece bir tasarım çalışması. Ancak bu tasarım daha önce yayınlanan Sony Mobil Pazardan Çekiliyor haberinin ardından kafa karıştırıyor. Belli ki, Sony yeni telefonuyla akıllı telefon pazarında oyunun kurallarını değiştirmek istiyor düşüncesi hızla yayılıyor.

Tasarımın çok ince bir çerçevesi olduğu görülebiliyor, bu da cihazın ilk dikkat çeken özelliği. Ön tarafında bulunan flaşı da akıllı telefonlarda alışıla gelmiş bir durum değil. Henüz çok erken tasarım aşaması sızdırılan bu cihaz, 2016 yılında piyasaya çıkacağı için üzerinde pek çok değişiklik olabileceği konuşuluyor. Bu arada yeni tasarımın görüntüsü eski Xperia Z serisine pek de benzemiyor.

Dedikodulara göre Sony eğer pazarda kalma söyleminin arkasında durmayıp üretime devam ederse HTC, Samsung, Motorola ve Apple gibi rakiplerini şaşırtacak özelliklere sahip Xperia Z5’i 2016’nın ikinci yarısına hazırlayacak. 

Sony Xperia Z4 Fiyatları, Çıkış Tarihi ve Tasarımı Sızdırıldı

Xperia Z4 Kendi Ülkesinde Onaylandı

Sony'nin Yeni Amiral Gemisi Xperia Z4'ün Teknik Özellikleri Belli Oldu!

YORUMLAR