TEOG 2. Oturum Sınavının Soru ve Cevapları Yayınlandı - Hemen İndirin!

Ortaöğretim 8. sınıf öğrencilerinin her dönem girdiği TEOG sınavının 2. Oturumu da tamamlandı. TEOG Sınavı Soru ve Cevaplarını haber içerisinden indirebilirsiniz.

TEOG 2. Oturum Sınavının Soru ve Cevapları Yayınlandı - Hemen İndirin!

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı yani kısa adıyla TEOG'un 2. dönem 2. oturum sınavı da tamamlandı. Sınavın tamamlanmasının ardından TEOG soru ve cevapları da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hemen yayınlandı.

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin her dönem girdiği TEOG sınavı, öğrenciler için oldukça büyük önem taşıyor ve her dönem sonunda bu sınava girerek geleceklerinin temelini atıyorlar. Bu senenin son TEOG sınavının tamamlanmasının  hemen ardından sınavda sorulan soru ve cevapla rda yayınlandı. Eğer TEOG 2. Oturumuna giren öğrencilerden biriyseniz, haberin altında verdiğimiz indirme bağlantısına tıklayarak "TEOG Sınavı Soru ve Cevapları" isimli paketimizi indirebilirsiniz. Tek paket içerisinde tüm derslerin soru ve cevaplarını sizler için hazırladık.

Türkçeden matematiğe, inkilap tarihinden fen ve teknoloji bilgisine kadar her ders için sorulan soru ve cevapları A kitapçığının orijinali üzerinden yayınlandı. Siz de A kitapçığını indirerek sınavda verdiğiniz yanıtları karşılaştırabilir ve böylece yaklaşık olarak kaç puan alacaksınız şimdiden öğrenebilirsiniz.

TEOG 2. Oturum Sınavı Soruları ve Cevapları İNDİR

TEOG sınavının sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Haziran ayında resmi olarak açıklanacak. Fakat son zamanlarda çok hızlı çalışan Milli Eğitim Bakanlığı, sınavlardan bir süre sonra sonuçları açıklayabiliyor. TEOG sınav sonuçları da Haziran ayından önce açıklanabilir diye düşünüyorum. Fakat Haziran ayını beklemenize gerek olmadan, sınavda sorulan soru ve cevapların bulunduğu paketi indirerek kendi doğru ve yanlış sayılarınızı hesaplayabilirsiniz.

TEOG'un 2. oturumu için yapılacak mazeret sınavı ise 16 - 17 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. TEOG Mazeret Sınavının sonuçları da Haziran ayında açıklanacak.

Yerleştirme puanlarına yüzde 70'lik etkisi bulunan TEOG'un öğrencilerin liseye geçiş yapacağı süreçte büyük önem taşıyor. Aynı zamanda TEOG sonuçları karne notu olarak da değerlendiriliyor. TEOG sınavında yaptığınız doğru ve yanlış sayılarını haberin altındaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Instagram Fenomenleri'nden İzmir Tanıtımına Destek Gelecek

YORUMLAR