KMPlayer

KMPlayer

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,133,353
  • DOSYA BOYUTU 51 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici KMPlayer.com

KMPlayer, tüm video ve ses formatlarını oynatabilen gelişmiş ve ücretsiz medya oynatıcıdır.

KMPlayer, bilgisayar kullanıcılarının sabit diskleri üzerinde yer alan her tür ses ve video dosyasını sorunsuz bir şekilde oynatabilmesi için tasarlanmış olan gelişmiş özelliklere sahip, güçlü ve ücretsiz bir medya oynatıcıdır. 64-bit Windows bilgisayar kullanıcıları için KMPlayer 64X (KMPlayer 64-bit), 32-bit işletim sistemli Windows kullananar için de KMPlayer 32-bit indirmeleri tavsiye olunur.

KMPlayer Nedir?

KMPlayer (KMP), Windows PC, Android ve iOS cihazlar için VCD, HDML, DVD, AVI, MKV, OGG, 3GP, WMA, FLV, QuickTime, MPEG-1/2/4 dahil en yeni formatları oynatabilen bir medya oynatıcıdır.

Piyasada yer alan VLC Media Player, BS Player, GOM Player ve Windows Media Player gibi rakiplerini geride bırakabilecek birçok gelişmiş özelliği kullanıcılara sunan ve bu nedenle dünya üzerinde milyonlarca kullanıcının medya oynatıcı konusundaki bir numaralı tercihi olan KMPlayer, bir medya oynatıcıdan çok daha fazlasını kullanıcılara sunmaktadır.

Basit bir kurulum işleminin ardından karşınıza gelecek olan ekranda KMPlayer yardımıyla oynatmak istediğiniz medya uzantılarını seçerek, hemen programı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Genel kullanım, performans, kalite, codec, öncelik, altyazı, tema desteği, hoparlör kurulumu ve özel ayarlar için birçok seçeneği kullanıcılara sunan program, piyasada yer alan birçok rakibi üzerinde bulunmayan 3 boyutlu gösterim seçeneğine de sahiptir.

KMPlayer İndir

Oldukça modern görünümlü, şık ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program içerisinde yer alan tema desteği sayesinde, medya oynatıcınızı isteğiniz doğrultusunda kolayca özelleştirebilirsiniz. AVI, MOV, MPEG, MKV, MP4, FLV, 3GP, TS, WMV, ASF, SWF, RM ve daha birçok video formatını destekleyen program, MP3, AAC, WAV, WMA, CDA, FLAC, M4A, MID, OGG, AC3, DTS ve daha birçok ses formatını da desteklemektedir. Ayrıca çalma listesi, altyazı desteği, CD imaj dosyaları açma ve resim gösterme gibi ekstra özelliklere de sahip olan KMPlayer, bir medya oynatıcıda ihtiyacınız olan tüm araçları ve çok daha fazlasını sizlere sunmaktadır.

Analog veya dijital olarak yayın yakalamıza olanak sağlayan özelliklere de sahip olan KMPlayer ile WDM TV ve BDA HDTV uyumlu cihazları bilgisayarınız üzerine bağlayarak doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaynak ne olursa olsun mükemmel bir video oynatma deneyimi ve kusursuz bir işleme teknolojisine sahip olan program, bu konuda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Son derece özelleştirilebilir olan KMPlayer'ın arayüzü üzerinde sağ klik tıklayarak, program üzerinde yer alan neredeyse tüm ayarlara kolayca ulaşabilirsiniz. Ekran kontrolleri, 3 boyutlu altyazı kontrolü, kayıt, kontrol kutusu ve çok daha fazlası bu menü üzerinde yer almaktadır. Ayrıca tercihler sekmesi altına giriş yaparak, daha ince ve karmaşık ayarları da istediğiniz şekilde düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz. Medya oynatıcınızın üzerinde yer alan tüm özellikleri ve ayarları istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Sahip olduğu gelişmiş özellikleri, bilinen tüm ses ve video formatları için destek sunması, Türkçe dil desteğine sahip olması, özelleştirme seçenekleri, 3 boyutlu altyazı desteği, gelişmiş çalma ve oynatma listesi, ücretsiz olması ve çok daha fazlasıyla sizlere mükemmel bir medya oynatma deneyimi sunacak olan bir oynatıcıya ihtiyaç duyuyorsanız, KMPlayer'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Not: Programın kurulumu sırasında üçüncü parti yazılımlarla ilgili kurulum teklifleri de kullanıcılara sunulmaktadır. Bu nedenle kurulum adımlarını dikkatle takip etmenizi öneririm.

KMPlayer 64x (64-bit) Özellikleri

KMPlayer 64X, tüm video formatlarını tanıyabilen, sorunsuz bir şekilde oynatabilen ücretsiz bir medya oynatıcı. Yeni KMPlayer, 8K ve 60fps gibi üst düzey PC’ler için optimize edilmiş bir oynatıcı. 4K, 8K, 60fps gibi farklı kalitede videoları oynatan güçlü bir oynatıcı ve üst seviye PC’de yüksek kaliteli içeriğin oynatma hızını artırmak için büyük ölçüde geliştirilmiş performansa sahip. Ayrıca kullanıcılara en iyi görüntüleme deneyimini sağlamak için reklam içermez ve daha akıcı bir menü yapısına sahiptir. KMPlayer 64-bit özellikleri:

  • Yüksek kaliteli video: 4K, 8K, UHD, 60fps gibi yüksek kaliteli videoları diğer oynatıcılardan daha canlı bir şekilde izleyebilirsiniz.
  • Daha güçlü video işleme kullanarak ekranı döndürme ve yüksek kaliteli videoyu oynatmayı mümkün kılar.
  • HEVC (h.265), h.264, VP9 gibi en yeni yüksek kaliteli video codec bileşenleri donanım hızlandırma işlevini kullanır; bu nedenle CPU kullanım oranı çok düşüktür. Düşük donanımlı PC’de bile yüksek kaliteli videonun keyfini çıkarırsınız.
  • Hemen hemen tüm video formatlarını destekler.
  • Çeşitli dosya formatlarında (PGS altyazıları vb.) altyazıları ve Blu-ray görüntü altyazılarını destekler.
  • Blu-ray Disk ve DVD’yi destekler.
  • YouTube indirme işlevi: YouTube bağlantısını girip doğrudan KMPlayer’dan oynatabilir ve videoyu indirebilirsiniz.
  • GIF yakalama işlevi: Hareketli görüntüyü GIF formatında kaydetmek mümkündür.

KMPlayer 32-bit Özellikleri

KMPlayer 32-bit, film, dizi, müzik ve diğer içerikleri oynatabilen dünyaca ünlü bir multimedya oynatıcıdır. 3D, 4K, UHD gibi çeşitli codec bileşenlerini ve yüksek çözünürlüklü servisleri destekler ve canlı görüntü kalitesine sahip videoların keyfini çıkarabilirsiniz. Büyük dosyaları sorunsuzca oynatmanın yanı sıra gürültü azaltma ve süper yüksek hız modu gibi gelişmiş görüntü işleme işlevleriyle video ekranını ve sesi özgürce ayarlayabilirsiniz. KMPlayer 32-bit özellikleri:

  • Dahili codec’ler
  • Yerleşik codec, herhangi bir ayar yapmadan hızlı ve rahat kullanım sağlar.
  • Çeşitli format desteği
  • RTS, MPEG1, MPEG2, AAC, WMA7, WMA8, OGG yüksek kalite
  • 3 boyutlu, 4K, UHD görüntüleri daha canlı, capcanlı oynatır.
  • Altyazı işlevi (SMI, ASS, SRT, PSB, S2K, SUB, TXT ve LRC formatları desteklenir.)
  • Video yakalama işlevi
  • Ekranın dilediğiniz bölümünü ve sesi istediğiniz formatta yakalayın.

 

KMPlayer Video Hızlandırma

KMPlayer video oynatma hızı nasıl değiştirilir? KMPlayer’da videoyu hızlandırmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  • Bilgisayarınızdaki herhangi bir videoyu KMPlayer video oynatıcı ile açın.
  • Programın arayüzünde herhangi bir yere sağ tıklayın, araç kutusu birçok kullanışlı özellikle karşınıza çıkacak. Oynatma (Playback) yazısının üzerine gelin.
  • Program, video hızını ayarlamak için 3 mod sunar. Fast (Kısayolu Shift + Num+) video oynatma hızı yükseltme modudur, tek seferde %5 hızlandırma sağlar.

KMPlayer Altyazı Ekleme

KMPlayer, diğer video oynatıcılar gibi izlediğiniz videonun altyazısını istediğiniz dilde yüklemenize olanak tanır. Bir filmin altyazılarını KMPlayer programından kolayca arayabilir veya filmin altyazısını sevdiğiniz bir siteden indirip KMPlayer’a yükleyebilirsiniz. Altyazı dosyasını zaten indirdiyseniz; KMPlayer programını başlatın. İzlemek istediğiniz filmi oynatın. Programı simge durumuna küçültün. Altyazı dosyasını bulun ve izlemekte olduğunuz videonun üzerine sürükleyin.

Klavye kısayolunu kullanarak da altyazı ekleyebilirsiniz. KMPlayer’ı başlatın ve izlemek istediğiniz filmi oynatmaya başlayın. Alt + O tuşlarına basın, yeni bir pencere açılacak. Altyazı yükleme dosyasını bulup tıklayın. Ekranın alt kısmında altyazıyı görmeye başlayacaksınız.

KMPlayer altyazı eklemenin bir başka yolu; Filmi oynatın. Pencereye sağ tıklayın. Altyazıya tıklayın ve Altyazıyı yükle’ye tıklayın. Açılan pencerede altyazı dosyasını kaydettiğiniz klasöre gidin ve altyazı dosyasına tıklayın.

KMPlayer altyazı bulan medya oynatıcıdır. İzleyeceğiniz videoyu KMPlayer uygulamasıyla açın. Uygulamaya sağ tıklayın. Altyazılar’ı ardından Online Altyazı Bulucu’ya tıklayın. Program internet üzerinden altyazı aramasına başlayacak ve ardından size bulunan altyazıların bir listesini verecek.

ARTILAR

Tüm codecler içinde geliyor