TubeMate YouTube Downloader APK

TubeMate YouTube Downloader APK

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 3,670,359
  • DOSYA BOYUTU 13.99 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Devian Hong

TubeMate APK, Android telefonlar için YouTube video indirme programıdır. TubaMate YouTube Downloader son sürüm burada!

TubeMate (APK) uzun adıyla TubeMate YouTube Downloader (APK), Android video indirme programı olarak en popülerler arasında yer alıyor. TubeMate, adından da tahmin edeceğiniz YouTube video indirme uygulaması. YouTube videolarını telefona indirmenin, YouTube videolarını mp3 formatına dönüştürmenin (çevirmenin) kolay ve ücretsiz bir yolunu arıyorsanız, Tubemate YouTube Downloader uygulamasını kesinlikle denemelisiniz. 2020'de hala en iyi Android video indirme uygulamaları arasında olan Tubemate son sürümü indirmek için yukarıdaki TubeMate İndir linkine dokunmanız yeterli.

TubeMate İndir APK

TubeMate, dahili medya oynatıcısı üzerinden izleyebildiğiniz videoları farklı çözünürlüklerde kaydetmenize imkan tanırken Mp3 formatına da dönüştürebilmektedir.

MP4 formatında 256x144 çözünürlükten 1920x1080 Full HD çözünürlüğe kadar video indirmeyi destekleyen, M4A, OGG, MP3 gibi farklı ses formatlarında indirme yapabilen program, hızlı dosya indirme performansına sahiptir. Ayrıca arka planda çalışarak aynı anda farklı işlemler yapabilmenize imkan tanımaktadır. Aynı anda birden fazla video indirmenizi mümkün kılan program indirme işlemlerinizi durdurarak kaldığınız yerden devam etmenize de izin vermektedir.

Türkçe desteğine sahip programın ayarlarından inidirilen dosyaların kaydedileceği yeri ayarlayabilmeniz mümkündür. Böylece videoları telefonunuzun hafızası yerine hafıza kartına kaydedebilirsiniz. Program yeni güncellemeleri otomatik olarak haber verirken Türkçe ipuçları görüntüleyerek kolay bir kullanım sunmaktadır.

Ücretsiz olarak sunulan program en başarılı Android video indirme uygulamalarındandır. Android için indirme programı ihtiyacı duyuyorsanız bağlantıda yer alan Download Blazer'ı deneyebilirsiniz.

TubeMate YouTube Downloader ile Nasıl Video İndirilir?

TubeMate YouTube Downloader, normalde yaptığınız gibi URL yapıştırıp YouTube videolarına göz atabileceğiniz bir adres çubuğuna sahiptir. YouTube.com sitesine yüklenen tüm videolara ulaşabileceğiniz gibi hesabınıza giriş yaparak abone olduğunuz kanalların videolarına da hızlıca ulaşabilirsiniz. TubeMate, YouTube sitesinden farklı olarak videoların yanında İndir butonunu gösterir. İstediğiniz videoyu Android telefonunuza indirmek için tek yapmanız gereken videonun yanında çıkan İndir butonuna dokunmaktır. Videoyu farklı formatlarda kaydetme ve kalitesini seçme şansına sahipsiniz.

TubeMate YouTube video indirme programının öne çıkan özellikleri arasında:

  • İndirme işlemi son derece kolaydır.
  • Kaydettiğiniz videoları mobil cihazınızdan veya TV'nize yansıtarak izleyebilirsiniz.
  • Yerleşik medya oynatıcıya sahiptir.
  • Tarayıcıda kullanılan YouTube'a çok benzer arayüz sunar.
  • Videoları HD veya daha düşük çözünürlükte birden fazla dosya formatıyla indirme seçeneği sunar.
  • İndirme yöneticisine sahiptir.