USB Flash Security

USB Flash Security

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 30,726
  • DOSYA BOYUTU 8.79 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Kashu System Design INC

USB Flash Security, kendi belirleyeceğiniz bir şifre aracılığıyla USB Belleğinizi korumanıza yardımcı olan bir şifreleme programıdır.

USB Flash Security, USB Flash sürücülerinizi şifreleyerek koruma sağlayan bir şifreleme ve güvenlik yazılımıdır.

Program reklam destekli bir program olduğu için kurulum sırasında ilgili adımlara dikkat edilmelidir. Dikkat edilmediği taktirde otomatik olarak internet tarayıcılarınız üzerinde bazı değişikliklere neden olabilir.

Programın arayüzü gayet sade ve kullanışlıdır. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarınıza bağladığınız USB Belleği seçerek, install butonuna tıklayarak kurulumu yapmaktır. İsteğe bağlı olarak şifreleme yapabileceğiniz gibi bir ipucu bilgisi de ekleyebilirsiniz.

USB Flash Security programının bu ücretsiz sürümünde sadece belirli özellikler kullanılabilmektedir. Ayrıca flash sürücü üzerine programı yüklemeye çalıştığınızda, disk içerisinde bulunan verileri silmeye çalışacaktır. Bu nedenle işleme başlamadan dosyalarınızı yedeklemenizi öneririz.

Genel olarak baktığımızda USB Flash Security, kullandığınız USB bellekleri şifreleyerek korumanız için gerçekten yeterli bir yazılımdır.