VideoStudio Pro

VideoStudio Pro

kullanıcı

VideoStudio Pro ileri seviye bir video düzenleme yazılımıdır

HD video düzenleme aracı VideoStudio Pro, profesyonel videolar kurgulamanızı ve efektlerle süslemenizi sağlayan bir video düzenleme programıdır. Program DVD ve Blu-ray desteğiyle geliştirilen yeni versiyonuyla stüdyo kalitesinde videolar hazırlamanızı sağlıyor.

Profesyonel olarak dizayn edilmiş hazır temalar ve efektler barındıran VideoStudio Pro programa hakim olmayan kullanıcıların bile en iyi sonucu almasını sağlıyor. Programda düzenlediğiniz videoları ve slide show'ları Blu-ray ve DVD'ye kayıt edip saklamanın yanında Youtube, Vimeo, Facebook, Flickr ve mobil cihazlarda paylaşabilirsiniz. Hazırladığınız videoları AVI, FLV, MP3, AC3 5.1, AVCHD, HD MPEG-2, MPEG-4 ve daha pek çok formatta kayıt edebilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

Video Şablonları: Programı satın alanlar RevoStock sitesinde bulunan 500 dolar değerinde profesyonel video şablonlarını kullanabilirler.   
Hızlı Kullanım: CPU optimizasyonu sayesinde kaliteli videolar sistemi yavaşlatmadan hazırlanabilir.
VideoStudio Express: Ekspres düzenleme özelliğiyle video klipleri fotoğraf, müzik gibi öğelerle harmanlayabilir ve birkaç dakika içinde profesyonel görünümlü video projeleri hazırlayabilirsiniz.
Pratik Efekt Kullanımı: Videolara farklı efektler ve filtrelemeler uygulamak VideoStudio Pro ile çok kolay. Hazırladığınız videoya yaratıcı jenerikler hazırlayabilir veya tüm videoyu kara kalem çizim efektiyle dönüştürebilirsiniz.
Format Desteği: HDV, AVCHD, Blu-ray Disk ve JVC HD formatlarındaki videolar programa aktarılarak düzenlenebilir.
Çevrimiçi Paylaşım: Youtube, Vimeo, Facebook, Flickr gibi sosyal paylaşım araçlarında bir kaç tıklama ile videonuzu paylaşabilirsiniz.

Desteklenen Input(Girdi) Formatları
Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, AVCHD, MPEG-4, H.264, BDMV, DV, HDV, DivX, QuickTime, RealVideo, Windows Media Format, MOD (JVC MOD File Format), M2TS, M2T, TOD, 3GPP, 3GPP2
Ses: Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1, MP3, MPA, WAV, QuickTime, Windows Media Audio
İmajlar: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF, ICO, IFF, IMG, J2K, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PSPImage, PXR, RAS, RAW, SCT, SHG, TGA, TIF, UFO, UFP, WMF
Disk: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)

Desteklenen Output(Çıktı) Formatları
Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, AVCHD, MPEG-4, H.264, BDMV, HDV, QuickTime, RealVideo, Windows Media Format, 3GPP, 3GPP2, FLV
Ses: Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1, MPA, WAV, QuickTime, Windows Media Audio, Ogg Vorbis
İmajlar: BMP, JPG
Medya: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer, BD-R/RE

Sistem Gereksinimleri:

  • Microsoft Windows 8, Windows 7, Windows Vista veya son Service Pack yüklü Windows XP (32-bit veya 64-bit)
  • Intel Core Duo 1.83 GHz, AMD Dual-Core 2.0 GHz veya üstü
  • 1 GB RAM (2 GB veya üstü önerilir)
  • 128 MB VGA VRAM veya üstü (256 MB veya üstü önerilir)
  • 3 GB boş alan
  • Minimum çözünürlük: 1024 x 768
  • Windows uyumlu ses kartı
  • Windows uyumlu DVD-ROM