Whatsapp Yeni Özelliklerini Aktif Hale Getirmeye Hazırlanıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, iki yeni özelliği için ilerleyen günlerde güncellenecek.

Whatsapp Yeni Özelliklerini Aktif Hale Getirmeye Hazırlanıyor

Anlık olarak milyonlarca kullanıcısı olan ve "SMS'i tuş eden uygulama" olarak nitelendirilen Whatsapp, küresel oranda en çok indirilen mesajlaşma uygulaması. Bu başarısını her geçen gün daha da katlamak isteyen şirket yeni güncellemelerini aktif hale getirmeye hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere belirli aralıklarla güncellenen Whatsapp, her yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda güvenlik konusunda uçtan uca şifreleme yöntemine geçiş yapan Whatsapp, bu aksiyonu ile büyük bir dikkat çekmişti. Güvenliği tamamladıktan sonra şirketin yeni planları ise dosya gönderimi ve ses kayıt işlemlerinde. 

Whatsapp'ı kullanarak istediğiniz herkesi internet üzerinden ücretsiz olarak arayabiliyor ve saatlerce konuşabiliyorsunuz. Bu konuşmaları kaydetmek isteyen kullanıcıların işine yarayacak yeni özellik önümüzdeki günlerde güncellenerek uygulamaya kazandırılacak. Whatsapp'ta yaptığınız çağrıları bu güncellemeyle birlikte kayıt altına alabilecek ve belirli platformlara gönderebileceksiniz.

Dev mesajlaşma servisinin diğer yeni özelliği ise dosya gönderimi kısmında yapılacak. Belge gönderimine imkan sağlayan Whatsapp, .zip uzantılı sıkıştırılmış dosyaları göndermeye de imkan sağlayacak. Telefon üzerinden .zip'i nasıl açacağız diye sormayın, bunun için Tamindir'de alternatif uygulamalar bulunuyor.

Sizce yeni güncellemede kazandırılacak bu yeni özellikler kullanıcılar için faydalı olur mu?

 

WhatsApp'ı Daha Verimli Kullanabileceğiniz 15 İpucu

WhatsApp’da Paylaştığınız Fotoğraflarınız Ne Kadar Güvende?

WhatsApp'ta Karşı Taraftan Habersiz Mesaj Okumanın 3 Yolu

YORUMLAR